Zeybek ziyaret turunda

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek yoğun bir tempoda çalışmaya devam ediyor. Başkan Zeybek ziyaret turlarını da sürdürüyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek İl Sağlık Müdürümüz Uzman Doktor Serhat Korkmaz’ ziyaret edip, görüş alışverişinde bulundu. Başkan Zeybek, “Kendilerine nazik ev sahipliği sebebiyle teşekkür ederim” dedi. AFAD İl Müdürü Mehmet Buldan ile Afyonkarahisar İşkur İl Müdürü Ahmet Karakaya’yı ziyaret eden Başkan Zeybek bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

DEPREMİ KONUŞTULAR

Başkan Zeybek yaptığı açıklamada, “AFAD Afyonkarahisar İl Müdürümüz Mehmet Buldan'ı ziyaret edip, görüş alışverişinde bulunduk. Bu vesileyle Elazığ'daki deprem başta olmak üzere ülkemizde meydana gelmiş bir çok depremde üzerine düşen görevi yaparak bir çok insanımızın hayatının kurtulmasına vesile olan AFAD Kurumuna bağlı tüm ekiplere teşekkür ediyorum. Allah her birine iş rastlığı versin. Doğal afetlerinden korusun. Afyonkarahisar İşkur Şube Müdürümüz Ahmet Karakaya ziyaret edip, görüş alışverişinde bulunduk. Ardından iş başı eğitim programı katılan kursiyerlerine sertifika törenine katıldık. Sertikalarını almaya hak kazanan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum”