30 Martta yapılan yerel seçimlerde MHP’den Kılıçarslan Belediye Başkanı seçilen Halil Çelebi, seçimler öncesinde verilen sözleri tek tek yerine getiriyor. Beldede altyapıya büyük önem veren Başkan Çelebi, göreve gelir gelmez, kaldırım ve parke taşı olmayan mahallelerde bir çalışma yaparak, vatandaşı kışın çamurdan yazın tozdan kurtarmış oldu.

ALTYAPIYA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte çalışmalarına daha da hız veren başarılı Belediye Başkanı Çelebi, Kılıçarslan beldesinde bulunan Sağlık Ocağı’nın ön tarafına yıllardır yapılamayan altyapı ve üst yapı çalışmalarına başladı. Çalışmalara bizzat yerinde gören ve birebir takip eden Çelebi, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Sağlık Ocağı önünün ışıklı parke ile güzel bir görünüme kavuşacağını söyledi.

HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK

Beldede yapılan çalışmalar ile önemli bir değişim yaşandığını belirten Çelebi, seçim öncesi vermiş olduğumuz sözlerin bu bir yıl içerisinde büyük bir kısmını gerçekleştirdik. Bu yıl içerisinde vizyon projemiz var. Bunları da gerçekleştirmek istiyoruz. Kasaba halkımızın ihtiyaçlarına yönelik hizmetlerimizi devam ettireceğiz” dedi.

MİLLETVEKİLİ TAYTAK’A TEŞEKKÜR ETTİ

Çalışmalarda kendisine büyük destek veren MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a teşekkür eden Başkan Çelebi, “Milletvekilimiz Mehmet Taytak’ın destekleri ile geçtiğimiz aylarda belediyemize bir adet kepçe kazandırmış olduk. Kendisine beldemize verdiği destekten dolayı vatandaşlarımız adına teşekkür ediyoruz” diye konuştu. >>GÖKHAN KOCAASLAN