Sportif aktivitelerin yanı sıra çeşitli eğlencelerin de olacağı şampiyonada birbirinden değerli sanatçılar da sahne alacak. 100 bin kişilik bir kapasitenin hedeflendiği organizasyona büyük ilgi oldu. Şampiyonada sahne alacak sanatçılardan sevenlerine mesaj var.

KULAKLARINIZIN PASI SİLİNECEK

Sempatik tavrı ile listenin en başında yer alan Mustafa Ceceli, o güzel sesiyle kulakların pasını silecek. Ceceli; “Herkese merhaba. Geçen sene buluşamamıştık. Ama bu sene yılın ilk etkinliğinde sizlerleyim. Dünya Motokros Şampiyonası ve Türkiye Motofest Afyonkarahisar’da. 1 Eylül’de görüşmek üzere” diyerek sevenlerine seslendi. Afyonkarahisar halkı, zarif duruşu ve güçlü sesi ile herkesi kendine hayran bırakan Merve Özbey’i merakla bekliyor. Özbey konser hakkında; “Herkese Merhabalar. Yılın en büyük etkinliği Gizemli Şehir Afyonkarahisar’da. 4 Eylül’de ben de Afyon’dayım” dedi.

TÜM AFYON HALKI DAVETLİ 

Müzik, spor, eğlenceler ve yarışmaların aynı yerde olacağını vurgulayan İrem Derici, yılın en heyecanlı programına tüm Afyonkarahisar halkını davet etti.  Eğlencenin en büyük temsilcilerinden biri olan Derici, güzelliği ile göz büyülerken aynı zamanda da sesi ile müzik severleri büyüleyecek. Derici; “Dünya Motokros Şampiyonası ve Türkiye Motofest, Türkiye’nin Gizemli Şehri Afyon’da. 5 Eylül’de bende oradayım. Yılın en heyecanlı en aksiyon dolu etkinliğini kaçırmayın ve şimdiden harekete geçin. Orada görüşürüz” diyerek hayranlarına seslendi.  >>ODAK HABER MERKEZİ

 

 

Editör: TE Bilisim