Bayramlaşma programının açılış konuşmasını AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay yaptı. Mübarek Kurban Bayramının hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Uluçay,“İnşallah Rabbim bizleri Covid-19 belasından uzak tutsun. Yaklaşık 3-4 bayramdır salgın nedeniyle bayramlaşma programı yapamıyorduk. İlk defa şükürler olsun bizimde ilk bayramlaşmamız oldu. Bu bayramlaşma programında herkesin Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Rabbim kazadan, beladan, musibetlerden korusun. Bizlerin birlik ve beraberliğini bozmasın diyorum” dedi. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan yaptığı konuşmada, mübarek Kurban Bayramını kutladı. Karahan, “Rabbimiz inşallah yılına, gününe sağlıkla ve kedersiz eriştirsin. Kesmiş olduğumuz kurbanları Yüce Rabbim izzeti dergâhında kabul etsin. İnşallah nice bayramları teşkilatımızla birlikte görebilmeyi diliyorum” diye konuştu.

MİLLETİMİZİN İÇERİSİNDE OLACAĞIZ

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz teşkilat mensuplarıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karadeniz, “İnşallah bu Kurban Bayramı Covid-19 belasından kurtuluşumuza vesile olur ve bir daha böyle salgınlar yaşamayız inşallah. Biz AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı olarak sahadayız. Meclisin tatile girmesiyle birlikte sağ olsunlar milletvekillerimizle birlikte inşallah hep sahada teşkilat mensuplarımız ve partililerimizle beraber milletimizin içerisinde olacağız. Hayırlı bayramlar diliyorum” şeklinde konuştu.

KURBANLARIN MAKBUL OLMASINI DİLİYORUM

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk bayramlaşma konuşmasında, Allah’a yakınlaşmaya vesile olan kurbanların makbul olmasını diledi. Ertürk şu ifadelere yer verdi: “Kurban Bayramımızın hepimize hayırlar getirmesini temenni ederek tebrik ediyorum. Rabbim İl Başkanımızın da belirttiği şekilde inşallah Covid-19 küresel salgınından kurtulmuş şekilde tüm teşkilatça birlik, beraberliğimizin daim olduğu nice bayramlara erişmeyi bizlere nasip etsin. Tüm katılımcılara katılımları nedeniyle teşekkür ediyorum”.

BAYRAMLAR BİZLER İÇİN BULUŞMA NOKTASI

İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban konuşmasında güzel bir Kurban Bayramı idrak edildiğini söyledi. Covid-19 salgın tedbirleri alma ihtiyacı duyulmayan bayramlara en yakın zamanda kavuşmayı temenni eden Çoban, “Bayramlar bizler için buluşma ve yakınlaşma anlarıdır. Şu an biz biliyoruz ki Müslüman Türk milletimiz sadece kendi bulunduğu coğrafya da değil dünyanın dört bir yanında kurbanlar keserek, kestirerek, dağıtarak bu yakınlaşma ve kurbiyeti sağlıyorlar. Bu da bizim milletimizin herhalde Cenab-ı Hak’ın kendine verdiği üstün bir özelliktir. Bu güzellik ve üstünlüğün diğer milletlere örnek olmasını canı gönülden diliyorum. Çünkü yakınlaşmanın paylaşmanın bayramlarda zirveye çıkması gerekiyor” dedi.

YAKINLAŞMAYI DÜNYANIN HER YERİNE GÖSTERİYORUZ

Maalesef hali vakti yerinde olan bazı İslam ülkelerinin yetkililerinden, o ülkenin insanlarından bu yaklaşımı göremiyoruz” diyen Çoban, “Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey olmak üzere kadirşinas Türk milleti gerçekten bu yakınlaşmayı bu paylaşmayı dünyanın her yerinde en güzel şekilde gösteriyor. Bu örnekliğin bu güzelliğin artarak devam etmesinden yanayız. Cenab-ı Hak’tan duamız da budur. Nice bayramlara inşallah tekrar güzellik, huzur içerisinde, sağlık, mutluluk, bolluk ve bereket içerisinde ulaşmayı diliyoruz. İnşallah yine zulmün sona erdiği bayramlara ulaşmayı Rabbimizden niyaz ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ÇALIŞMANIN FARKINA VARMALIYIZ

24. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili AK Parti Genel Merkez Koordinatörü Halil Ürün, herkesin mübarek Kurban Bayramını kutlayarak, bayramın hayırlara vesile olması dileklerini sözlerine ekledi. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, katılımcıların Kurban Bayramını kutladı. Zeybek şöyle konuştu: “Şairin dediği gibi yol uzun yükümüz ağır. İşin açıkçası programımız öncesi vekilimizle de istişare ettik. 2023 yılı seçimlerine bir sonraki Kurban Bayramımız kaldı. Ondan dolayı çok ciddi çalışmamızın farkına varmamız gerekiyor. Çünkü 2023 yılı seçimi gerçekten bu ülkenin neredeyse var oluş yok oluş meselesidir. Hiç bilinmeyenlerin bir araya gelipte karşımızda cephe oluşturduğu bir dönemde Rabbim bu bayramın birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimizin pekişmesine vesile olmasını diliyorum. Yine bu bayram mazlum coğrafyada Müslüman kardeşlerimizin gördükleri zulmün son bulmasını temenni ediyorum

 

Editör: TE Bilisim