Birçok şehrin geçiş noktasında yer alan Afyonkarahisar 9 günlük bayram tatilinin sona ermesiyle ev ve iş yerlerinene yetişmeye çalışan sürücüler için  pazar ve pazartesi trafik yoğunluğu devam ediyor.

 Birçok yolcunun bayram sevinci ve ailelerine kavuşma heyecanı bayram tatilinin bitmesiyle yerini buruk bir hüzne bıraktı. Birçok bayramcının yollara düşmesiyle Afyon Denizli arasında yer alan karayolunda kilometrelerce kuyruk oluştu. Bir aracın trafik ışığından geçebilmesi için üç kırmızı ışığa takıldığı ise dikkatlerden kaçmadı.Hem karadan hem de havadan yapılan trafik kontrolleri olası trafik kazalarının önlenmesini sağladı.

Kurban Bayramı'nda her zamana göre bilet satışlarında görülen artış  otobüs terminallerinde de benzer manzaralara neden oldu. Afyon şehirler arası otobüs terminalinde görüştüğümüz bir firma yetkilisi; bayram öncesi bilet satışlarının arttığını ve otobüslerin tıklım tıklım yola çıktığını ve aynı şekilde tekrar dönüş seferlerinin düzenlendiğini belirtti. Birçok bölgeye sefer düzenlediklerini söyleyen firma yetkilisi bayram dönüşünün de aynı yoğunlukta devam ettiğinin ve tüm şöförlerin dikkatli olmaları gerektiğinin altını çizdi.  >>>ODAK HABER MERKEZİ