Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, eşi Sümeyra Çiçek'in destekleriyle hayata geçirilen Kadın Kültür Evleri ve kadın kooperatifleri hızla büyüyor. Birçok kadını istihdam alanı sağlayan proje her geçen gün faaliyet çeşitliliğini artırarak adını tüm Türkiye ye duyurdu. Ürettikleri ürünler ile sadece Afyon'un markası Albikere.com'da değil hayatın her alanında  kendilerine satış alanı bulan kadınlar artık ticaretin her noktasında aramızdalar.

EMİRDAĞ KADIN KOOPERATİFİ UZUN ÇARŞIDA YERİNİ ALDI

İlk açılan kadın kültür evlerinden biri olan Emirdağ Kadın Kültür Evi adını listedeki yerine ilk sıradan yazdırmakla işe başladı. Emirdağ Belediyesi, bu günlerde 08.00-20.00 saatleri arasında Uzun Çarşıda kurulan stantta Emirdağ Kadın Kooperatifi aracılığı ile üretim yapan kadınların el emeği göz nuru ürünlerini alıcıları ile buluşturarak satış sahalarını genişletti.

"DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ "

Buna istinaden Vali Gökmen Çiçek sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, kadın kültür evleri 23, kadın kooperatifleri 17 ,satış mağazası sayısının 7'ye yükseldiğini duyurarak müjdeyi verdi. Vali Çiçek; "Kadın kültür evlerimiz istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. İlimizin çalışkan kadınlarıyla beraber oluşturduğumuz kadın kültür evleri Afyonkarahisar'a çok yakıştı. Projemize tüm vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz "dedi.>ODAK HABER MERKEZİ