Muhteşem doğasıyla ve tarihiyle kendine hayran bırakan Afyonkarahisar, kamp merkezleri ile de doğaseverlere kucak açıyor. Eşsiz manzarasıyla Akdağ Tabiat Parkından binlerce yıl öncesine uzanan tarihi ile Frig Vadisi’ne birçok kamp alanı bulunan gizemli şehir Afyon’da doğa tutkunlarını bir serüven bekliyor.

HERKESE GÖRE KAMP

Yeşili ve doğayı sevenlerin gözdesi olacak Akdağ Tabiat Parkı misafirlerine gıda ve genel ihtiyaçların karşılanacağı tesis, tuvalet, duş, çeşme, otopark, gibi imkânlar da sunuyor.Sessiz ve huzurlu bir alanisteyenler için ise Sandıklı Sorkun kamp severlerin tercihi. Merkeze yakın konumuyla Erkmen Tabiat Parkı; mesire alanı, çocuk parkı gibi imkânların olmasıyla çocuklu ailelere de kamp deneyimini tattırıyor.

HEM TARİHTE HEM DOĞADA YOLCULUK

 Binlerce yıl öncesine dayanan tarihi ile Frig Vadisi ise doğaseverleri hem tarihte yolculuğa çıkarıyor hem de doğayla bütünleştiriyor. Çeşitli imkânlar sunan ve farklı aktivite olanakları sağlayan Frig Vadisi yerli ve yabancı birçok turisti ağırlıyor. Sıcak hava balonu ile misafirlerine görsel şölen yaşatan ve eşsiz tarihin göbeğinde yer alan Frig Vadisi aynı zamanda ATV ve UTV meraklıları için de turlar düzenliyor.Gizemli şehir Afyonkarahisar kamp severlerle buluşmayı bekliyor.  >>ODAK HABER MERKEZİ