VALİ ÇİÇEK’İN ÖNEM VERDİĞİ GÜZERGAH

Bayram sürecinde yüzde yüz doluluğu ile övündüğümüz Gazlıgöl Termal Bölgesi ve Valimiz Gökmen Çiçek’in büyük önem verdiği Frig Bölgesine ulaşım güzergahında olan Çayırbağ geçişindeki özensizlik ve refüjlerdeki görüntüler tepki topluyor. Çayırbağ Beldesinde bulunan Bayrak direklerindeki Bayrakların yıpranmış olduğunu belirten vatandaşlar, ‘Burasının Belediye Başkanı MHP’li. Herkesten fazla O’nun duyarlı olmasını beklerdik’ dediler.

HİÇ KİMSE BU DURUMU GÖRMÜYOR MU?

Her gün binlerce aracın geçiş yaptığı Çayırbağ güzergahında bulunan refüjlerin pejmürdeliğini eleştiren vatandaşlar, ‘Burası Afyon’un tarih ve termal zenginliğine ulaşılacak tek yol. Afyon’un tanıtımını yapmak için ilgililer gecelerini gündüzlerine katarken, burasının Belediye Başkanının, Belediye Meclis Üyelerinin bu duyarsızlığına pes demek lazım. Hadi onlar duyarsız. Hiç bir kimse bu durumu görüp tepkisini dile getirmiyor mu?’ dediler.

BAYRAĞIMIZA YAPILAN BU SAYGISIZLIKTIR

Çayırbağ Beldesinin giriş ve çıkışına dikilen bayrak direklerinin heybetli ve çok güzel olduğunu belirten vatandaşlarımız, ‘Ama bu direkleri dikmek yeterli değil. Bayraklarımızın yıpranmış halde orada dalgalandırılmasının hiç bir mazereti olamaz. Ya o direkleri dikmeyeceksiniz, ya da Bayrağımıza saygısızlık derecesinde o halde dalgalandırmayacaksınız’ dediler. Vatandaşların tepkilerinin ODAK Gazetesine ulaştırılmasıyla birlikte ODAK Ekipleri mahallinde çekim yaptılar.’

MİLLETVEKİLİ TAYTAK ANINDA TALİMAT VERDİ

Bayraklarımız ile ilgili konuyu MHP Afyon Milletvekili Mehmet Taytak’a ileten ODAK Haber Merkezi ilgililerinin bilgilendirmelerinin ardından, Milletvekili Taytak’ın Çayırbağ Belediye Başkanı ile görüştüğü öğrenildi. MHP Milletvekili Taytak’ın duyarlı olunması ve tekrar böyle bir durumun olmaması için gerekinin yapılması talimatı sonrasında Çayırbağ İtfaiye araçları ile Bayrakların değiştirildiği bildirildi.

ODAK ÖZEL HABER