TFF Başkanı Nihat Özdemir ve TFF Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı fikstür çekimi, TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın tarafından gerçekleştirildi. Fikstür çekimine kulüp başkan ve temsilcileri de katıldı.

YENİ SEZON HAYIRLI OLSUN

TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, fikstür töreninde yaptığı konuşmada alt lig takımlarına verdikleri öneme değinirken, " Yeni sezon fikstürünü de çekerek yeni sezonun heyecanını yaşayacağız. Ben de içinizden gelen bir arkadaşınız olarak alt liglere ne kadar değer verdiğimizi biliyorsunuz. Sizlerin de gençlere ne kadar değer verdiğinizi biliyoruz. Biz de sizleri teşvik etmeye çalışıyoruz” diyerek yeni sezonun hayırlı olmasını diledi.

 MOR BEYAZLILAR DEPLASMANDA TER DÖKECEK

TFF 2. Ligdemücadele edecek olan temsilcimiz Afjet Afyonspor ilk maçını deplasmanda oynayacak. Kırmızı Grupta Bodrumspor’a karşı 5 Eylül’de ter dökecek olan Afjet Afyonspor çalışmalara tam gaz devam ediyor. Ligin başlamasını sabırsızlıkla bekleyen Afjet Afyonspor taraftarları maçlara ve deplasmanlara gitmeyi çok özlediklerini dile getirdi. Pandemiden dolayı stadyumda maç izleyemeyen taraftar, bu sezon takımı yalnız bırakmak istemediklerini de belirtti.

>>ODAK HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim