AGC’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu dün Afyon Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Fatih Karabacak’ı makamında ziyaret etti. Başkan Sezer Küçükkurt ziyarette, Başsavcı Fatih Karabacak’a yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını diledi ve Afyon Basını hakkında ayrıntılı bilgiler aktardı. Cemiyet Yönetim Kurulu Üyeleriyle tanışan Başsavcı Karabacak, ‘Afyon Basını kuvvetli’ dedi.

‘AFYON ÇOK KIYMETLİ BİR ŞEHİR’

Afyon Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Afyon ile ilgili olarak geçmişte termal hakkında bilgisi olduğunu, bu kadar gelişmiş bir şehir olarak bilmediğini ifade ederek, ‘Buraya tayinimiz çıktığında oğlum Serhad şehrinden Zafer şehrine gidiyoruz, Balkan Şavaşı’nın yaşandığı yerden Kurtuluş Savaşı’nın olduğu şehre gidiyoruz baba dedi. Afyon çok kıymetli bir şehir’ dedi.

‘GÜVEN KONUSUNA ÖNEM VERİYORUM’

Afyon’da güzel bir uyum olduğunu gözlemlediğini söyleyen Başsavcı Fatih Karabacak, ‘Benim için güven faktörü çok önemli. Bürokraside yüz yüze görüşme ve güven faktörü önemli. Bu şehrin daha ileriye gidebilmesi için bizde elimizden geleni yapacağız. Şehirde huzur ortamını daim kılmak içinde hep birlikte rutinin dışında, çalışmalar içerisinde olacağız’ dedi. >>ODAK HABER MERKEZİ