Fertillife Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Öğüç, Afyonkarahisar’da görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. 4 yıl önce Fertillefe hastanesini Afyonkarahisar’da kurduklarını hatırlatan Öğüç, başarılı çalışmalar ile tüp bebek, kadın doğum çocuk hastalıkları ve radyoloji dallarında Afyonkarahisar’da hizmet verdiklerini ifade etti.

39 YILLIK HASTANE FERTLLİFE GRUBUNDA

4 ay önce Fertillefe Sağlık Grubuna yeni bir halka eklendiğini vurgulayan Öğüç, “Afyonkarahisar ve bölgenin markası olarak İstanbul’da 70 yataklı tam kapasiteli her dalda hizmet veren 39 yıllık Çevre Hastanesini yüzde 100 hisse ile Fertillife gurubuna dahil oldu. Özellikle tüp bebek, plastik cerrahi, göz gibi ana dallarda yıllarca Türkiye’ye rehberlik etmiş çok önemli referans hastanesidir” diye konuştu.

BİZİM İÇİN BÜYÜK GURUR

Çalışan sayısının 300 kişiye ulaştığını ifade eden Öğüç, “Covid-19 salgını döneminde özellikle tüm dünyada ekonomik küçülmenin olduğu dönemde bizler Fertillife Sağlık Grubu olarak çalışan sayımızı 3 katına çıkarttık ve bu dönemde pandemi nedeniyle hiçbir çalışanımızı işinden etmedik, işsiz bırakmadık. Buda bizim için büyük bir gururdur” ifadelerini kullandı.

BÜYÜK REFOR HARCADILAR

“4 ay önce almış olduğumuz Çevre Hastanesini şimdi artık bir sağlık gurubumuzun parçası olarak büyütüyoruz” diyen Öğüç, “Ciddi anlamda ciro katkısı ve ciro artışı sağladık. Hekimleri yeniledik ve bu işlemleri yaparken benim Afyonkarahisar’daki değerli çalışma arkadaşlarım yeni hastanemizin bizim standartlarımıza yakalanmasında büyük efor harcadılar. Kendilerine buradan teşekkür ediyorum.”

BAKANLIKTAN İZİNLERİ ÇIKIYOR

İstanbul’un kalbinde tam teşekküllü hastanede Afyonkarahisar’ın, Eskişehir’in ve bölgenin bayrağının dalgalandığını belirten Öğüç sözlerine şöyle devam etti: “Bilindiği üzere bizim grup olarak iki tane temel felsefemiz var. Bir tanesi üreme teknolojileri, yani üreme teknolojilerine yatırım yapıyoruz. Tüp bebek ve bununla beraber hayvan üreme teknikleri reprotek laboratuarı Tarım ve Orman Bakanlığından çalışma izinlerini alacak” dedi.

BÜYÜK EMEK HARCADILAR

Afyonkarahisar Fertillife Hastanesi laboratuarının Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye’nin örnek laboratuarı seçildiğini hatırlatan Öğüç, “Bu bizim için büyük bir gurur oldu. Bunun dışında kalite konusunda büyük adımlar attık. Artık iki tane hastanemiz olduğu için toplam kalite yönetiminde çok büyük adımlar atıldı. Ekipler çok hızlı çalıştı. Bununla ilgili olarak da Kalite Direktörümüze çok teşekkür ediyorum. Kendisi çok büyük emekler harcayarak, bizi bu noktaya getirdi” diye konuştu.

BİNLERCE HASTA BEBEK SAHİBİ OLDU

Fetllife Hastanesini satın aldıktan sonra binlerce hastanın tüp bebek yöntemi ile gebe kaldığını ve doğum yaptıklarını aktaran Öğüç, “Çok başarılı ve değerli arkadaşlarımız büyük hizmetler verdi. Yani Afyonkarahisar, Eskişehir, Kütahya, Somali, Kongo ve Özbekistan’ın nüfusunu artırdılar. Bunun içinde başta eşim Embryolog Merve Öğüç olmak üzere tüm ekip arkadaşlarıma laboratuarda büyük kaliteli hizmet verdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

GÜN GEÇTİKÇE BÜYÜDÜK GELİŞTİK

Gün geçtikçe büyüdüklerini, geliştiklerini ve genişlediklerini söyleyen Öğüç, “İnsan ilişkileri ve her şey çok önemlidir. Çok uzun yıllardır bu konuda emek harcamış, özellikle hayvan sağlığında SÜTAŞ gibi çok büyük bir kurumun liderliğini yapmış çok değerli Nahit Yazıcıoğlu, eski Hayvan Sağlığı ve Genel Müdür Yardımcılığını yapmış, hem bürokrat hem de ülke hayvancılığına büyük emekler harcamış duayen bir CEO’yu yine Reprotek bünyesine kattık. Kendisine de teşekkür ediyorum” diye konuştu.  >>GÖKHAN KOCAASLAN