MİLLETİN BAĞRINDAN ÇIKTI

Orman ve Su İşleri eski Bakanı İlimiz AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, yayınladığı mesajında, “AK Parti AK Parti kalkınmadır, refahtır, AK Parti bugündür, AK Parti gelecektir” dedi.

AK Parti’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, “Temelleri Zafer’in Başşehri memleketim Afyonkarahisar’da atılan AK Parti; milletimizin desteği, gönül coğrafyamızdaki insanların duası ve muhabbetiyle 14 Ağustos 2001 tarihinde bizatihi milletimizin bağrından çıkmıştır. Aziz Milletimiz; Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti’ye güvenmiştir. AK Parti de 20 yıldır yaptığı hizmetlerle bu güvene layık olmuştur. AK Parti, kuruluşundan bugüne yaptıklarıyla ve samimi duruşuyla milletimizin hayallerini gerçekleştiren, gönül coğrafyamızın umutlarını canlandıran ve insanlığın önünde yeni kapılar açan bir parti kimliğine sahiptir” dedi.

NİCE HİZMET DOLU YILLAR

AK Parti İlimiz Milletvekili Av. Ali Özkaya ise, AK Partiyi diğer partilerden ayıran en önemli noktanın AK Partinin kadim davamızın bugünkü temsilcisi olmasıdır.Milletin emrinde hizmet dolu nice AK yıllar”

AK Parti’nin 20 yıl önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulduğunu belirten AK Parti Milletvekili Ali Özkaya, “ AK Partiyi diğer partilerden ayıran en önemli noktanın AK Partinin kadim davamızın bugünkü temsilcisi olmasıdır. Güçlü bir liderle tekrar Dünyada başrol üstlenen bu anlayışın kökleri Osmanlıya, Selçukluya uzanan 1400 yıl öncesine dayanmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde demokrasi adına büyük bir dönüm noktası olan 14 Ağustos 2001'de çıkılan bu kutlu yolculukta, sayısız hizmet ve yenilikle ülkemize çağ atlatan partimiz demokrasi içinde her kesimi kucaklayarak milletimizin sesi olmuş, Cumhuriyetimizi devletler arenasında söz sahibi bir noktaya taşımıştır. Milletin emrinde hizmet dolu nice AK yıllar” dedi.

DÜŞMANLARI TARİHE GÖMDÜK

AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven kuruluş yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında, "AK Partimizin kuruluş tarihi olan 14 Ağustos 2001, Aziz Milletimizin makus tarihini yendiği gündür" dedi.

AK Parti'nin 20'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan AK Parti İlimiz Milletvekili İbrahim Yurdunuseven; "Türk siyasi ve demokrasi tarihinin en önemli noktalarından biri olan AK Partimizin kuruluşu ile başta milletimizin ve nihayetinde ülkemizin kaderi tam anlamıyla baştan aşağı değişti. 20 Yılda yalnız millete hizmet anlayışıyla yola çıkarak AK Partimiz ile sayısız hizmet ve projeyi hayata geçirdik. Milletimizin daha önce gördüğü insanlık dışı muameleleri, ayrımcılığı, bölücülüğü ve bu millete her türlü haksızlığı reva görenleri tarihe gömdük.Cumhurbaşkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, 20 Yılda milletimizin gururla haykıracağı birçok yerli ve milli projeyi tamamladık ve üretmeye devam ediyoruz” dedi.

TARİHİ BİR MİLATTIR

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ise mesajında, “Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyerek yola çıktığımız 14 Ağustos 2001 tarihi sıradan bir tarih değil, Türk siyasi tarihi için gerçek bir milattır” dedi.

Partisinin kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, 14 Ağustos 2001 tarihinde ’Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ sloganıyla Afyonkarahisar’da kurulan AK Parti, Türkiye’ye ekonomi, dış politika, demokratikleşme gibi birçok konuda çağ atlattı.  Şehrimizde kurulan AK Parti, bugün 20 yaşına girmiş en genç siyasi partilerden biri olmasına rağmen, bir delikanlı gibi dimdik ayakta ve aziz milletimizin kahir ekseriyetinin tercihidir. Bizlere 19 yıldır tek başına iktidarı teslim eden bu aziz milletin güvenini boşa çıkarmayarak, yaptığımız hizmetlerle milletin partisi olduğumuzu her daim ortaya koyduk14 Ağustos 2001 Türk siyasi tarihi için bir milattır. İlimiz de adını tarihe bu konuda altın harflerle yazdırmıştır” dedi. >>ODAK HABER MERKEZİ

 

Editör: TE Bilisim