Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Büyük Taarruzun 99. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Zafer Meydanında düzenlenen Türk Yıldızları gösterisini vatandaşlar ile birlikte izledi. Zaman zaman vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Zeybek’in yanına gelen Mısri Mahallesi sakinleri, Dairecep Mahallesi Muhtarı Ömer Ortaç’ı şikayet etti.

MUHTAR MOBİNG UYGULUYOR

Mısri Mahallesi etrafında yapılması planlanan Kentsel Dönüşüm Projesine onay verdiklerini ve yapılmasını istediklerini söyleyen vatandaşlar, Başkan Zeybek’e, “Sayın Başkanım Dairecep Mahallesi Muhtarı Ömer Ortaç, bizlere baskı kuruyor. Kentsel Dönüşüme karşı çıkın, yüzde 50 oy oranına ulaşılmasın ve yapılmasın diyor. Bunun içinde vatandaşlara mobing uyguladığı gibi çeşitli yardımlarda bulunuyor” dedi.

PROJE BAKANLIĞIN PROJESİYDİ

Bunun üzerine Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise, “Mısri Mahallesi etrafında yapılması planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığının bir projesiydi. Biz sadece belediye olarak ön ayak olduk. Proje belediyenin projesi değildi. Vatandaşın yüzde 50’si yapılmasın diye karar alınca biz geri çekildik” diye cevap verdi. >>GÖKHAN KOCAASLAN/ÖZEL HABER

Editör: TE Bilisim