Sevinçlerine ortak oldu

Vali Hakan Yusuf Güner, Samsun ilinde gerçekleşen Ege Bölgesi Basketbol Şampiyonasından 3.lükle ilimize dönen özel sporcuları makamında kabul ederek, başarı sevinçlerini paylaştı.

Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop’un yanı sıra İl Temsilcisi ve Kulüp Başkanı Hanife Yılmaz, Antrenör Sultan Erkan ve Özel Sporcular hazır bulundu.

 Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulan ortamda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, İl Temsilcisi ve Kulüp Başkanı Hanife Yılmaz hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Vali Hakan Yusuf Güner’e yardımlarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.

İlimizi temsil ettiler      

Özel Sporcular Gençlik Spor Kulübü il temsilciliği olarak ilimize başarılı çalışmaların sürdürüldüğünün altını çizen Tortop, " Valimizin destekleriyle geçtiğimiz haftalarda Samsun’da gerçekleşen Ege Bölgesi Basketbol Şampiyonasında Afyonkarahisar Özel Sporcular Gençlik Spor Kulübü ilimizi en iyi şekilde temsil etmiş olup, çekişmeli geçen mücadeleler sonucunda Afyonkarahisar Özel Sporcular Gençlik Spor Klübü,  İzmir Hasan Tahsin GSK ve  Manisa Soma GSK’nün ardından 3. Olarak ilimize dönmüşlerdir "dedi.

Her zaman destek olacağız

Vali Güner'in her zaman kendilerine kapılarını açmasından dolayı memnuniyetini dile getiren İl Temsilcisi ve Kulüp Başkanı Hanife Yılmaz, hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Vali Hakan Yusuf Güner’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. Özel Sporcular ile yakından ilgilenen Vali Hakan Yusuf Güner ise, ülkemizde son yıllarda engelli vatandaşların toplumla iç içe olması için çok önemli çalışmalar yapıldığını belirtirken, bu yolda sivil toplum kuruluşlarının da daha çok bilinçlendiğini, daha çok kenetlendiklerini ve sosyal devlet anlayışı olarak hayatımızda daha çok yer almalarından dolayı çok önemli başarılar elde edildiğini söyledi.

Anne babaların rolü büyük

 Başarılarda bilinçli anne ve babaların çok büyük rolü olduğunun altını çizen Vali Güner, "Engelli kardeşlerimizin başarı elde etmeleri bizleri çok mutlu ediyor. Hele ki bu başarıyı, bölgesel ve hatta ulusal alanda sağlamaları ayrı bir mutluluk vericidir. Bizlerde bu uğurda Valilik olarak elimizden geleni yapıyor ve yapmaya devam edeceğiz. Aldığımız başarılar da ortada olup emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Engelli kardeşlerimle birlikte olmak, onlara hizmet etmek ve sorunlarını gidermek bizim en büyük görevimizdir. Biz bu görevi yapmaktan son derece büyük mutluluk duyuyoruz" dedi. Tüm özel sporcularımızı yürekten tebrik eden ve onların başarı sevincini paylaşan Vali Güner, sporculara mermerden yapılmış satranç takımı hediye etti.