2013-2014 Afyonkarahisar Süper Amatör futbol ligine gerek yönetim gerekse takım olarak iddialı olarak giren ve hedefini en üst lig olarak belirleyen Afjet Afyonspor, ilk hedefi olan Süper lig şampiyonluğunu açık ara ile ilan etti. En yakın rakibine 20 puan fark atan kırmızı beyazlılar, Süper Amatör Futbol liginin son karşılaşması olan Demirspor maçı öncesinde bir kutlama gerçekleştirdi. Ataürk Stadyumunda yapılan kutlamaya Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çobon, Afjet Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürlür, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş, ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, Futbol İl Temsilcisi Nurettin Akşab, İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş, Afyet Afyonspor Yönetim kurulu üyeleri ve bir çok taraftar katıldı.

FUTBOLCULAR TEK TEK ÇAĞRILDI

Şampiyonluğu kutlama töreni, şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşu ve arkasından İstiklal marşı ile başladı. Daha sonra yapılan konuşmaların ardından ise Teknik Heyet ve futbolcuların isimlerini anonslayarak sahaya davet ettiler. Her futbolcuya büyük sevgi gösterileri yapan taraftarlar, Kulüp Başkanı Salih Sel’e de “Büyük Başkan'' şeklinde tempo tuttular.

Kupa töreni öncesi son olarak Vali İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve yöneticiler sahaya davet edildi.

AFJET 2. TURU SAHASINDA ATTI

Süper Lig'de İhsaniye deplasmanında elde ettiği şampiyonluğun ardından ilk turu 6 hafta önce İhsaniye Stadı'nda atan Şimşekler, ikinci turunu Atatük Stadyumunda taraftarının önünde bu kez kazandığı kupayla attı. Kutlamalarda teknik Heyet ve Futbolcular da kupayı kaldırarak şampiyonluğun coşkusunu Vali ve Belediye Başkanı ile paylaştı. Kupa töreninin ardından kupalarıyla tribünleri gezen kırmızı beyazlılar, tribünlerle birlikte tezahürat yaptılar.

Editör: TE Bilisim