Şehirde birlik ve beraberlik ruhu olduğuna dikkat çekerek, “Başta Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu olmak üzere milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, siyasilerimiz uyumlu çalışıyorlar ve bu şehri çok seviyorlar. O yüzden bir masanın etrafında biz oturduğumuzda şehirle ilgili konuları çok rahat masaya yatırıp ortak kararla oradan çıkabiliyoruz. Hiç birimiz nefis yapmıyoruz. Bir Vali ne kadar birlik beraberlik yanlısı olursa olsun, eğer milletvekillerimiz belli bir konularda bu şekilde uyumlu olmasalardı, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, İl Genel Meclis Başkanımız Burhanettin Çoban uyumlu olmasalardı bunun hiçbir şekilde mümkünnatı yoktu” dedi.

“BANA VALİ KUZUM DİYORLAR”

“Ben çok şanslı bir Valiyim” diyen Çiçek, “Konjektör olarak Afyonkarahisar’ın çıtasını yükselttiği ve çok uyumlu bir kadronun olduğu zamanda geldim ve beni bağrına basan, gerekten beni sahiplenen Afyonkarahisar’lıları buldum. Ben bir ilçeye, beldeye veya köye gittiğimde kendimi evlatları gibi görüyorum. Onlarda bana öyle davranıyor. Bana “Vali Kuzum” diyor. Sanki annem, sanki anneannem. Ben bu şehri içimde benimsedim. Ümit ediyorum şehirde bizi benimser ve bir gün bu şehirden ayrıldığımda aynı duygular ile bu şehir hala bizi seviyor olur” diye konuştu. 

UN VAR, ŞEKER VAR, HELVAYI YAPIYORUM

Afyonkarahisar’da her şeyin olduğunu belirten Vali Gökmen Çiçek, “Afyonkarahisar’da un var, şeker var bir tek helva yapmak kalıyor. Afyonkarahisar’da böyle bir ortama geldim. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, İşadamları ile her şey bir arada denk geldi, şehirde çıtasını yükseltmek için atağa kalkmıştı bizimde şansımıza oldu diyorum.  >>GÖKHAN KOCAASLAN

 

Editör: TE Bilisim