Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Megabirlik Medya Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Güzbey’in keşke şuraya daha çok önem verseydim dediğiniz yer var mı? Sorusuna net bir şekilde cevap verdi. “Keşke şuraya daha çok önem verseydim dediğim yerler var” diyen Vali Çiçek, “İlçe ismi vermek istemiyorum, çünkü o ilçeye haksızlık ettiğimi açık açık söylemek istemiyorum. Ben ilçelerde çok mesai harcıyorum. Eskiden beri Afyonkarahisar’ın bir ucu Denizli’de, bir ucu Isparta’da ve Eskişehir’in yanında. Ben bu şehri bir bütün olarak görüyorum” dedi.

AFYON’DA BÜTÜNLÜĞÜ SAĞLAYACAĞIZ

Vali Çiçek sözlerine şöyle devam etti: “Biz Afyonkarahisarlıyız, Afyonkarahisar ruhu diyorum. Bu şehirde önce aynı hedefe aynı şekilde bakmasını istiyorum. Hala Afyonkarahisar’ı gelip de çok fazla gezmeyen, Afyonkarahisar’ı elinin içi gibi bilmeyen gencimiz olduğunda üzülüyorum. Ama Afyonkarahisarlının da o uzaktaki ilçeyi görmemesinden üzülüyorum. Biz bu şehirde bütünlüğü sağlayacağız ve bu şehirde her yerde olacağız” dedi.

TÜM İLÇELERE ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUM

Afyonkarahisar’ın tüm ilçelerine ulaşmaya çalıştığını belirten Vali Gökmen Çiçek, “Çünkü ben bu şehrin her yerini bir merkez gibi görüyorum. Afyonkarahisar büyükşehir olma yolunda ilerliyor. Afyonkarahisar hiçbir parçasını biraz daha geri bırakma lüksümüz yok. Ama belli projelerde belli konuların konjektörü şartları gelmiş o yüzden oralara daha çok önem verdiğimiz veya daha hızlı şekilde şehrin bütünlüğüne katma oluşturacağını düşündüğümüz projelere öncelik verdiğimiz doğrudur. Şunu açıklıkla söyleyeyim daha çok ilçelerde olacağım. Bundan sonra daha çok ilçelerde zaman ayıracağım” dedi.

HUZURSUZ OLUYORUM

Bir sözü olduğunu ve tutamadığını ifade eden Vali Çiçek, “Emirdağ’ın Kaymakamlığımız ofis açtılar gittim çok sık uğradım ama ofisimde haftanın bir günü Halk Günü yapacağım hayalimi gerçekleştiremedim. Çünkü belli projeler çok zamanımı aldı. Ama bundan sonra bunu başarmak istiyorum. Yani Afyonkarahisar’ın neresinde hangi proje varsa Vali Yardımcısı arkadaşlarımla ve ekibimle beraber takip ediyorum. Her değişikliği inceliyorum bir sonraki tadilat yolunda sıkıntı varsa mutlaka bilmek istiyorum. Şehrin bütün verilerini avucumun içinde görmediğim zaman hem bir şey yapamayız hem de huzursuz oluyorum” diye konuştu. >>GÖKHAN KOCAASLAN

 

Editör: TE Bilisim