Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Çok çalıştığınız bir dönemdesiniz. Sağlığınızla alakalı bazı problemler olabilir buna çok dikkat edin. Bu hafta iş ile alakalı etkin bir vakit olabilir. Koç burcu olanlar bu zamanlarda hayatındaki kişi ile bazı anlaşmazlıklar yaşayabilir ama mücadeleci olmaya ve sorunları yok etmeye çalışmalısınız. Hafta sonuna doğru kafanıza koyduğunuz konuyla alakalı çok güçlü birinden yardım alacaksınız. Hayatta her zaman istediklerimiz olmayabilir. Ancak başımıza ne gelirse gelsin karamsar olmaya gerek yok. Kendinizi motive etmek için sevdiğiniz işlerle meşgul olabilirsiniz. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız eğer bugün sizden daha mutlusu olamaz.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Özel hayatınızla ilgili çevrenizde yapılan konuşmalara kulak asmayın ve başkalarının yerli yersiz konuşmaları yüzünden ilişkinize zarar vermeyin. Yaşam enerjiniz ve güler yüzünüz ile etrafınızdakilerin dikkatini çekeceksiniz ancak etik noktalardan uzaklaşmamaya da dikkat edin. Egonuza yenik düşmeyin çünkü tatlı diliniz ile her şeyin üstesinden geleceksiniz. Sağlık açısından bazı basit problemler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda yaşadığınız sorunlar, ailenizdeki sıkıntılar sizi üzebilir ama enerjiniz sayesinde her şeyi rayına koyacaksınız. İş hayatınızda yepyeni kapılar açılabilir ve hayallerinize kavuşabilirsiniz.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 21 Haziran)

Bu hafta ailevi konularda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ve tatsızlıklar çıkabilir. Her ne olursa olsun güçlü kişiliğinizi ön planda tutun. Hayatınızdaki kişiye karşı daha duyarlı olun ve yerli yersiz tartışmalardan kaçının. İş dünyasında farklı kapılar açılacak size ama istediğiniz bir doğrultuda ilerlemek için doğru karar vermelisiniz. Hiç ummadığınız birinden sizi mutlu edecek bir hediye alabilirsiniz. Hayata karşı her zaman güler yüzlü olmayı unutmayın.

Yengeç Burcu (22 Haziran- 23 Temmuz)

Eğer işlerinizi planlı bir şekilde yürütürseniz sorun yaşamayacaksınız. Alışık olmadığını bir ortama girdiğinizde aklınıza geleni söylemeyin ki ummadığınız bir tepki ile karşılaşmayın. Başkalarının söyledikleri yüzünden aklınızda olan fikirleri değiştirmeyin yani diğer insanların sözlerine kulak asmayın. Aileniz sizin için çok önemli ama bu zamanlarda özellikle aile fertlerinizle tartışmaya girmemeye özen gösterin. Siz problemleri genellikle konuşarak halletmeyi seviyorsunuz ama biraz zorlanabilirsiniz. Yapacağınız yatırımlara dikkat etmelisiniz ki hayal kırıklığına uğramayın. Sevdiğiniz arkadaşlarınızla geçireceğiniz vakitler sayesinde enerjinizi depolayabilir, mutluluğunuzu arttırabilirsiniz.

Aslan Burcu (24 Temmuz- 21 Ağustos)

Yeni haftaya büyük mutluluklar ile başlıyorsunuz. Bu hafta hiç ummadığınız anda hayat arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz. Eğer aile, arkadaşlık gibi ilişkilerinize özen gösterirseniz hayat boyu sürecek mutluluklar yaşayabilirsiniz. Sportif faaliyetlere bu hafta biraz fazla vakit ayırabilirsiniz. Maddi konularda aldanma etkisine karşı daha çok dikkat etmelisiniz ki hayal kırıklığına uğramayın. Etrafınızdaki insanlara karşı harcadığınız gücünüz sizi oldukça yoruyor o yüzden kendinizi yormamaya özen gösterin. Çok güçlü bir karakter olduğunuz için özellikle bu hafta sizi üzecek her şeyden uzak kalmaya çalışın.

Başak Burcu (22 Ağustos- 23 Eylül)

Özgür şekilde hareket edebileceğiniz bir döneme girdiniz. Bu hafta biraz alıngansınız ve karşınızdaki kişinin söylediklerine çok fazla anlam yüklemeyin. Parasal anlamda daha güçlü olduğunuz zamanlardasınız ama fazla harcamamaya dikkat edin çünkü para hemen suyunu çekebilir. Özellikle iş dünyasında değişik olaylar yaşayabilirsiniz ve çalıştığınız iş kolunu değiştirebilirsiniz. Ailenize bu hafta sizin için ne kadar değerli olduklarını hissettirin. Gücünüzün farkına bir an önce varmalısınız çünkü sizin kimseye ihtiyacınız yok.

Terazi Burcu (24 Eylül- 23 Ekim)

Gün içinde telefon trafiğiniz çok yoğun olabilir. Sürekli bir yerlere koşturacağınız için gereğinden fazla yorulacaksınız. Bu aralar sürekli uyumak isteyeceksiniz ama kendinizi sakın bırakmayın ve sağlığınıza dikkat edin. Tamamlanması gereken projelerinizi bitirin yani işlerinizi ertelemeyin, yarım bırakmayın. Çok hareketli bir döneme giriyorsunuz bu yüzden hormonel problemler olabilir. Maddi konuda biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz. En yakın arkadaşınız ya da aileniz sayesinde gücünüzü toparlayabilirsiniz.

 

Akrep Burcu (24 Ekim- 23Kasım )

 Kendi hayatınızla ilgili kurduğunuz planları ailenize anlatarak onlardan da farklı fikirler alabilirsiniz. Bu hafta maddi ödemeler yüzünden canınız biraz sıkılabilir ama kendinizi üzmeye hiç gerek yok. Uzun süredir görüşemediğiniz arkadaşlarınızla hiç ummadığınız bir mekanda karşılaşıp hasret giderebilirsiniz. Hayata karşı biraz daha gerçekçi olun ki başınıza gelen olaylar sizi daha fazla üzemesin. Sizin özelliklerinize benzer biri karşınıza çıkabilir, eğer kanınız ısınırsa o kişiyi hiç kaçırmayın derim. Bu hafta sonuna doğru öyle çok rahatlayacaksınız ki sizin bu rahatlığınız etrafınızdakileri de memnun edecek.

Yay Burcu (24 Kasım- 22 Aralık)

Bu hafta özellikle akrep burcu olanlar için biraz problem dolu geçebilir. Alacağınız haberler sizi hiç olmadığınız kadar mutlu edecek. Kariyer alanınızda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ama pes etmemeye dikkat edin. Sosyal çevrenizi kuvvetlendirmek için arkadaşlarınızla bir araya gelip eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamda sürekli dikkat çeken bir yapınız var. Maddi konularda da mücadeleci olmalısınız. Stresten uzak durmaya dikkat edin çünkü stres sizin için tamamıyla ciddi bir sağlık sorunu haline gelebilir.

Oğlak Burcu (23 Aralık- 20 Ocak)

Bulunduğunuz ortamlarda sanki bir ağrı kesici görevi üstlenmiş gibisiniz. Kiminle konuşsanız ona iyi geliyorsunuz. Bu hafta bir arkadaşınız sizinle dertleşmek için kapınızı çalabilir sizde ona bir çözüm yolu gösterin. Çevreniz tarafından takdir edileceğiniz bir dönemdesiniz ve bu durum sizi oldukça memnun edecek. Her zorluğun üstesinden kolay bir şekilde geldiğiniz için özgüveninizin de oldukça artacağı bir döneme girdiniz. Sizdeki şans hiç kimsede yok. Beklemediğiniz bir anda sizi şaşırtacak sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

 

Kova Burcu (21 Ocak- 19 Şubat)

Etrafınızdaki insanlar sizi oldukça yorabilir ve hafta ortasında gereğinden fazla kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Maddi anlamda beklentiniz varsa eğer bu konuda biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz. Hayatınızdaki her şey üst üste geldiği için kendinizi alışveriş yaparak rahatlatmak istiyorsunuz ama fazla para harcamamaya dikkat edin. Hayatınızda bu hafta boyunca her ne olursa olsun sakinliğinizi korumaya çalışın. Unutmayın ki hayat sürprizlerle doludur.

 

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Bu hafta hayal gücünüzün zirvesine ulaşacaksınız. İlişkilerden yana bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Kavgalar, tatsızlıklar, kalp kırmalardan uzak durmaya çalışın hatta arkanızı döndüğünüz gibi kaçın. Hayatınızla ilgili daha net planlar yapmalısınız. Maddi konuda daha çok rahatlayacağınız bir döneme giriyorsunuz ama aynı zamanda gelen para birden suyunu çekebilir. Çevrenizdeki gereksiz konuşmalardan ve tehlikeli insanlardan uzak durmaya özen gösterin. Bu hafta hayatı sorgulamayı deneyin. Neleri yapmanız gerektiğini nelerden vazgeçmeniz gerektiğini belirleyerek en kısa zamanda hayatın tadını çıkartmaya çalışın.

*

*

*

>>>GİZEM AKTAŞ

Editör: TE Bilisim