Kahvaltıda buluştular

Dinar, Başmakçı, Dazkırı, Evciler ve Kızılören’de çalışan Eğitim Bir-Sen üyesi okul yöneticileri kahvaltıda bir araya geldiler.

Kahvaltıya Afyonkarahisar 1 Nolu Şube başkanı Abdullah Çelik ve yönetim kurulu üyeleri ile Sandıklı ilçe temsilcisi Ufuk TAŞBAŞ ve Sandıklı Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman’ da katıldı. Kahvaltıda bir konuşma yapan Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube başkanı Abdullah Çelik, bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen İlçe temsilcilerine ve tüm katılımcılara, özellikle de ev sahipliğinden ötürü Dinar İlçe temsilcisi Murat Ceylan’a teşekkür etti.

Yoğun çalışma içindeyiz

Sendikal bilince vurgu yapan Şube Başkanı Çelik konuşmasını şöyle sürdürdü :“İçinde bulunduğumuz süreçte yoğun bir çalışma içindeyiz. Çalışmalarımızı, hakkımızda çıkarılmaya çalışılan bütün karalama kampanyalarına rağmen insan odaklı olarak sürdürmekte kararlıyız. Yaptığımız işi milletimize hizmet etmenin bir aracı olarak görmekteyiz. Bu nedenle aramıza yeni katılmış müdür ve müdür yardımcısı arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz” dedi.

Dikkatli davranalım

Daha iyi eğitim için çalışacaklarını belirten Çelik, “Vazifemizi yaparken kendinize, kurumunuza ve sendikamıza zarar verecek olumsuz hiçbir davranışın içine girmeyelim. Görevimizi yaparken çok dikkatli olalım. Bunları yaptığımız zaman Allah’ın izni ile çok güzel hizmetlere imza atacağımızdan eminim. Arkadaşlarımızın gayretleri ve samimiyetleri hususunda hiçbir şüphemiz yok. Şükürler olsun Afyonkarahisar’da açık ara öndeyiz” dedi.

Merkez sendikayız

İdeolojik sendikacılık yapmadıklarını belirten Çelik, “Biz merkez sendikayız. Özgürlüklerden yana, eğitim çalışanlarının haklarından, hukuklarından yana çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Doğrudan, güzelden yana olan tavrımızı sürdürmekte kararlıyız. Bizim her bir üyemiz bizim için önemlidir. Her zaman hakkın, hukukun, adaletin tarafındayız. Kimseye şirin gözükmek zorunda değiliz. Öncelikli olarak görevimizi en güzel şekilde yapmalıyız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim