Yaz Spor Okulu 18 branşta tam gaz devam ediyor

Geleceğin Yıldızları yetişiyor!

6-14 yaş arasındaki çocuklara yönelik 18 branşta faaliyet gösteren ücretsiz Yaz Spor Okulu devam ediyor. Uzman hocalar eşliğinde süren eğitimlerde geleceğin sporcuları yetiştiriliyor.

Afyon Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) işbirliği ile organize edilen Yaz Spor Okulu tüm hızıyla sürüyor. 6-14 yaş arasındaki çocuklara yönelik tenis, güreş, okçuluk, satranç, badminton, masa tenisi, cimnastik, basketbol, judo, voleybol, atletizm, karate, yüzme, hentbol, taekwondo, voleybol, futbol ve özel sporcular ile bedensel engellilere yönelik spor branşlarında eğitim veriliyor. Yaz Spor Okulu’nda 2 bin 250 çocuğa eğitim veriliyor. 29 Haziran’da yapılan şölenle başlayan eğitimler okullar açılınca sona erecek.

SPOR ÇOK FAYDALI

Yaz spor okullarının futbol dalında eğitim alan çocuklar, kursun çok verimli geçtiğini, hocalarının verdikleri eğitim ile mahallede arkadaşları ile futbol oynarken diğer arkadaşlarından farklılığını hissettiğini belirtti.

Tenis Kursu öğrencileri ise Yaz tatilini iyi bir şekilde değerlendirmek istedikleri için Yaz Spor Okulu’na geldiklerini ve kendilerini teniste geliştirmek için sürekli devam edeceklerini söylediler.

Yaz spor okullarında çok güzel arkadaşlıklar edindiklerini ve tatilini bir etkinlik yaparak geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen minik kursiyerler Yaz Spor Okullarında emeği geçen herkese teşikkür ettiler