Eğitime destek devam ediyor

Dazkırı’da İlçe merkezinde ve çevre köy okullarında öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak için birtakım düzenlemeler ve yenilikler yapıldı.

Dazkırı Belediyesi eğitim ve öğretime destek vermeye devam ediyor. İlçe merkezinde ve çevre köy okullarında öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak için birtakım düzenlemeler ve yenilikler yapıldı. Belediye Başkanı İsmail Taylan, meclis üyeleri İlçe merkezi ve çevre köy okullarındaki tüm öğrencilere defter ve boyama kitaplarını dağıtarak öğrencilere başarılı bir eğitim öğretim yılı dilediler. Düzenlemeler ve yenilikler kapsamında;

Şerife Memiş Kreşi’nde oyun alanı, kamelya, trafik pisti, boya işleri ve kreşin giriş kısmına fayans döşemesi, Alkim Ortaokulu’na ses sistemi, okul tabelası, Atatürk köşesi ve bahçe düzenlemeleri yapılmıştır. Dazkırı Çamlık Ortaokulu’na duvar sıvası ve bahçe duvarının bir kısmının düzenlemeleri ve Dazkırı Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne Atatürk köşesi ve lavaboların bakımlarının yapıldığı belirtildi.

Editör: TE Bilisim