Sandıklı AK Parti İlçe Başkanı Osman Işık’ın da hazır bulunduğu ziyarette, ilçede yapılacak ve yapılması düşünülen projeler hakkında istişarelerde bulunularak, Sandıklı’nın gelişimi ve kalkınması için yapılan çalışmalar ve projeler detaylı olarak değerlendirildi.

YAŞAM KALİTESİ YÜKSELECEK

Kova içerisine ekili vaziyette Hint keneviri ele geçirildi! Kova içerisine ekili vaziyette Hint keneviri ele geçirildi!

Burada bir açıklama yapan Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan; “Bizler her zaman halkımızın refahını ve yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyoruz. Bu amaçla, Sandıklımızda yürütülen çalışmalara destek veren tüm kurum ve kişilere teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’ün vizyoner liderliği ve ekibinin özverili çalışmalarıyla ilçemizde önemli adımlar atılmaktadır. Sandıklımıza her ziyaretimizde bunlara şahit oluyoruz. Kendisine bu başarılı projeleri hayata geçirdiği için teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

KARARLILIKLA İLERLEYECEĞİZ

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl bu anlamlı ziyaret için Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan ve Sandıklı AK Parti İlçe Başkanı Osman Işık’a teşekkür ederek, “Vatandaşlarımızın beklenti ve talepleri çok değerlidir. Halkımızın görüşleri ve istekleri, hepimiz için önemli birer yol haritası niteliğindedir. Bizler halkımızın sesine kulak veriyor ve onların beklentilerine uygun şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sandıklı’mızın daha da gelişmesi ve kalkınması için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Hemşehrilerimizin desteği ve dualarıyla, daha güzel bir Sandıklı inşa etmek için hep birlikte kararlılıkla ilerleyeceğiz” dedi. HABER: SAFİYE KALENDER