Afjet Afyonspor Teknik Direktörü Mustafa Çopanoğlu, kazanılması gereken bir maça çıktıklarını ifade ederek, “Güzel maçlar ile başladık ama istediğimiz puanları alamadık. Bu maçı kazanma adına hafta başından beri oyuncularımız birliktelik gösterdiler. İki sefer geriye düşmemize rağmen oyunu bırakmadılar, son saniyeye kadar inanılmaz mücadele ettiler. Her iki takımında iyi bir maç seyrettiklerini düşünüyorum ve iyi bir maç oldu ama kazandığımız için çok sevinçliyiz” dedi.

ÜST SIRALARA ÇIKMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

“ İnanıyorum ki bu galibiyet bizi ileriki günlerde AFJET’in layık olduğu yerlere getireceği bir maç olduğunu görüyorduk” diyen Çapanoğlu, “Bugünde burada kazandık. Bundan sonra layık olduğumuz yer üst sıralar. Üst sıralara çıkmak içinde önümüzdeki maçlarda istediğimiz puanları almak için mücadele edeceğiz.  Oyuncularımın hepsine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM

İnegölspor karşısında 3 gol birden atan AFJET Afyonspor’un kaptanı Erhan Şentürk, maça iyi başladıklarını ve talihsiz bir gol yediklerini söyleyerek, “1-0’lık mağlubiyet sonrası gerek taraftarlar desteği gerekse rakip takımın hataları sonucunda elimizden geleni yaparak güzel bir sonuç aldık. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum bana gol şansı verdikleri için. Öncelikle çok iyi bir takımımız var” dedi.  >>GÖKHAN KOCAASLAN

Editör: TE Bilisim