TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz AFJET Afyonspor, hafta sonu deplasmanda Niğde Anadolu FK’nın konuğu oluyor.

Ligin 6’ıncı haftasında kendi sahasında ağırladığı İnegölspor’u 4-2’lik skorla mağlup ederek büyük moral bulan 2. Ligdeki temsilcimiz AFJET Afyonspor, Pazar günü deplasmanda Niğde Anadolu FK ile karşı karşıya gelecek. Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi Kampüs Stadında oynanacak karşılaşma Pazar günü saat 15:00’da başlayacak.

MAÇIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Niğde Anadolu FK-AFJET Afyonspor maçını Reşat Coşkunses yönetirken yardımcıları Güner Mumcu Taştan ve Egemen Savran, dördüncü hakem ise Hasan Avcı olacak. Karşılaşmanın gözlemciliğini Mehmet Emin Baydağ yaparken Sezai Arslan temsilci olarak bulunacak.

JET’LER KARŞILAŞMAYA HAZIRLANIYOR

İnegölspor galibiyeti ile büyük moral bulan ve oynağı karşılaşmalar ile seyircisini daha da umutlandıran AFJET Afyonspor, Niğde Anadolu FK maçının hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu, gözetiminde antrenmanlarına devam ederken, futbolcular karşılaşmaya mutlak 3 puan parolası ile çıkacak.

FUTBOLCULARDA KEYİFLER YERİNDE

Öte yandan Niğde Anadolu FK maçı öncesi hazırlıklarının Afyon etabını tamamlayan AFJET Afyonspor teknik heyet ve futbolcuların keyifli olduğu dikkatlerden kaçmadı. Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu, oyuncularına sürekli hem moral verirken aynı zamanda uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

NİĞDE’YE HAREKET ETTİLER

AFJET Afyonspor’lu futbolcular bugün sabah gerçekleştirdiği antrenmanla Pazar günü oynayacağı Niğde Anadolu FK maçı hazırlıklarının Afyon etabını tamamladı. Bugün öğlen saatlerinde Niğde’ye hareket eden AFJET Afyonspor kafilesi Cumartesi günü hazırlıklarına devam edecek.  >>GÖKHAN KOCAASLAN

 

Editör: TE Bilisim