Demokrat Parti’den istifa ederek geçtiğimiz günlerde gerçekleşen AK Parti Grup Toplantısında AK Parti saflarına katılan İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin’e ziyaretler aralıksız devam ediyor. Önceki gün Başkan Şahin’i ziyaret eden Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İscehisar’da bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederken, Başkan Şahin’e destek sözü verdi.

YATIRIMLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay İscehisar teşkilatını ziyaret etti. Ziyarete teşkilat mensupları ile birlikte AK Parti saflarına katılan İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin’de katıldı. Burada bir açıklama yapan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Bugünden itibaren yeni bir sayfa açarak İscehisar için ne yapılması gerekiyorsa hep beraber takip edeceğiz, çalışacağız. Elimizi taşın altına koyacağız. Bizler de bundan sonra vekillerimiz ve değerli bakanımızla İscehisar’a yapılacak yatırımların takipçisi olacağız” dedi.

DÜNYA LİDERİ CUMHURBAŞKANIMIZ

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin ise “Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yürümek, bu teşkilatlarla birlikte yürümek bir aksiyon ve hizmet hareketi olan AK Parti'ye katılmaktan çok memnun ve mutluyum. İscehisar her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır” dedi. Dün ayrıca AK Parti İlimiz Milletvekilleri Ali Özkaya ile İbrahim Yurdunuseven’deİscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin’i ziyaret ederek hayırlı olsun temenni ederek hertürle desteğe hazır olduklarını dile getirdiler. >>ODAK HABER MERKEZİ