ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Sert programına çıkan Afyonkarahisar’lı Seçer Kaygısız, 3 çocuk annesi eşi Hatice Kaygısız’ın 1 Ağustos tarihinde evden çıktığını ve yeğeni Süleyman ile ortadan kaybolduğunu söyledi.  Yeğeninin Afyonkarahisar’a gelmesi ile birlikte 12 yıllık hayat arkadaşı Hatice Kaygısız’ın bambaşka birisine dönüştüğünü iddia eden Seçer Kaygısız, “Eşim yeğenim Süleyman’a derdini anlatmış, ben şimdiye kadar güler yüzlülük görmedim diyerek birbirlerine yakınlık görmüşler. Süleyman ile tanıştılar, tanıştıktan 1 hafta sonra bana karşı soğuk davranmaya başladı. Konuşmaları ve çocuklara bakma şekli değişti. Kendisi yatağına kadar ayırdı” dedi.

BENDE SABUN GİBİ ERİDİM

Süleyman’ın yengesinin telefon numarasını “Aşkım” olarak kayıt ettiğini söyleyen Kaygısız, “Bunu duyunca delirdim ve babasına söyledim. Bunu ne yapacaksan yap dedim” diyerek hıçkırıklara boğuldu. Eşinin evden gitme sebebinin evde bulunan okunmuş sabun olduğunu vurgulayan Kaygısız, “Sabunu babam buldu bu okunmuş sabun dedi. Bende sabunla birlikte günden güne erimeye başladım. 89 kilogramdım şuanda 81 kilograma düştüm. Gittikçe erimeye başladım. Muska iki yerde çıktı birisi banyo kapısının önünde diğeri ise yatak odasının kapısının üstünde. Dolabın altında bir tane daha buldum ve bu üçüncüsü oldu” diye konuştu.

MÜGE ANLI TEPKİ GÖSTERDİ

Kaygısız’ın yeğeni Süleyman’ın çok sayıda suç kaydı olduğuna dikkat çeken Araştırmacı Gazeteci Yazar Müge Anlı, “Hırsızlık, nitelikli konut dokunulmazlığı ihlali, silahla tehdit, hakkı olmayan yere tecavüz, hareket, çocukların cinsel istismarı, müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak ve güveni kötüye kullanmak gibi suçları var. Hatice sende gitmişsin ama kime gittin kızım. İnsan bir bakmaz mı kime gittiğine.  Bu insan senin kocanın yeğeni olduğuna göre, bununda az çok ne olduğunu biliyordun. Sokakta karşılaştığın birisi değil. 3 çocuk annesinin “çocukların cinsel istismar” suçundan dosyası olan adamla ne işi var” diyerek tepki gösterdi.

GELME DAYIN ANLAR

Karısı Hatice’nin yeğeni Süleyman ile gideceğini anladığını belirten Seçer Kaygısız, “Saat 22:00’dan sabah saat 04:00’e kadar kendisiyle konuştum. 3 çocuğumuzun olduğunu defalarca anlattım. Ama kendisi kafaya bir şeyi takmış ve dediğini yaptı. Hatta bir gün baldızımın oğlan görmesi vardı. Kız verdiler. Eşimin bunlarla bir bağı yok, sadece benimle bir bağı var. Süleyman karım Hatice’ye telefon açmış, “Hatice ben oğlan görmeye geleceğim” demiş. Karım Hatice; “Gelme dayın anlar” diye cevap vermiş” dedi.

SÜLEYMAN’IN ÖZ DAYISIYIM

Bunun üzerine Müge Anlı, “Eşinin gittiği Süleyman’ın dayısı mı oluyorsun? Adam öz dayısının karısını almış gitmiş. Emin misin gittiklerine. Artık yuh” diyerek tepki gösterdi.   Seçer Kaygısız ise, “Süleyman’ın öz dayısıyım. Karımın yeğenim Süleyman ile kaçtıklarına eminim” diye cevap verdi.  >>GÖKHAN KOCAASLAN

 

Editör: TE Bilisim