Başkan Çöl mahalle sakinleri ile Kadın Kültür Evi’nde gerçekleştirdiği toplantıda konuyla ilgili kendilerine bilgiler vererek karşılıklı fikir alış verişinde bulundu. Başkan Mustafa Çöl burada mahalle sakinlerinin sorularını cevaplayarak yapılacak olan çalışma hakkında kendilerine bilgiler vererek, çalışmaların detaylarını anlattı.

Mahalle sakinleri yapılacak olan sokak sağlıklaştırma konusunda Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve İmar Müdürlüğü’ne yapılacak olan çalışma dolayısıyla teşekkür ederek, kendilerine böyle güzel bir projede yer verdikleri için duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Çakır Mahallesi’nin ilçedeki en eski dört mahalleden birisi olduğunu vurgulayan Başkan Mustafa Çöl; “Tarihimizi buram buram yaşadığımız Hisar Mahallemizde yapacağımız çalışmalar ile gelecek nesillerimize bırakacağımız koskocaman bir mirasın paydası olmaktan dolayı kendimizi şanslı hissediyorum. İnşallah bu projelerimizin devamını getirerek Hisar Mahallemizi kültürel bir alan haline getirerek gözde bir mekân yapacağız” dedi. HABER: MERVE CÖNK