AK Parti’nin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay Ekim ayında Afyonkarahisarlı çiftçilerin taleplerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletmişti. Uluçay’ın taleplerinden biri de tarımsal sulamalar ile alakalı elektrikteki TRT payının kaldırılması yönünde olmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün akşam kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Uluçay’ın taleplerinden biri olan elektrik faturalarındaki TRT payının kaldırıldığını duyurdu. Erdoğan enerji fonu kesintilerini de kaldırma kararı aldıklarını söyledi.

MİLLETVEKİLLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Uluçay, AK Parti’nin halkın partisi olduğu ve makul olan her talebin bir bir yerine getirildiğini kaydetti. Uluçay, “Bu konuda emeği geçen milletvekillerimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven’e çok teşekkür ederim. Biz AK Parti’nin birer neferi olarak yaptığımız bütün çalışmalarda, vatandaşlarımızın taleplerini toplamak, daha iyi ve kaliteli bir yaşam alanı sunmayı arzu etmekteyiz. Tek gayemiz milletimizin hizmetlere sonuna kadar erişebilmesini sağlamaktır. Bütün hizmetlere ulaşırken makul bir şekilde, gerek ücretsiz, ücretli ise de makul bir fiyata ulaşmasını sağlamaktır” dedi.

TALEPLERİ YAZIYOR VE İLETİYORUZ

Saha çalışmalarımızı aralıksız sürdürdüklerini kaydeden Uluçay konuşmasına şöyle devam etti; “Bunu yaparken de sadece ziyaret etmek için sahayı gezmiyoruz, vatandaşlara görünmek için dolaşmıyoruz. Vatandaşlarımız ne istiyorsa ajandalarımıza yazıyor ve o talepleri başta milletvekillerimize, iletilmesi gereken kuruma ya da bakanlığa veya geçtiğimiz ay ilettiğimiz gibi bizzat Cumhurbaşkanımızın kendisine iletiyoruz. Vatandaşlarımız refah içinde yaşasın, daha iyi şartlarda çocuklarını büyütsün, daha iyi bir yaşam sürsün arzusundayız” dedi. >>ODAK HABER MERKEZİ

 

Editör: TE Bilisim