MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve 27. Dönem Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın ev sahipliğinde düzenlenen “Adım adım 2023; il il Anadolu Afyonkarahisar” temalı toplantıda konuştu. Taşlıçay, salgın sürecinde tüm dünyanın olağanüstü hal yaşadığını hatırlatarak, “Bu süreçte Türkiye Cumhuriyeti Devleti sağlığa erişim noktasında tüm dünya ülkelerine hemhal olacak bir mücadele verdi” dedi.

SALGIN SÜRECİNDE CİDDİ TRAVMALAR YAŞADIK

“İşte böyle bir sürecin ardından uzun süredir bir araya gelememenin verdiği özlemle sizlerle tekrar bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum” diyen Taşlıçay, “Son yıllarda pandemi ile birlikte tüm dünya sosyal, siyasal ve ekonomik anlamda çok ciddi travmalar yaşamaktadır. İşte böyle bir dönemde yeni yönetim anlayışının ne kadar doğru bir karar olduğunu hep birlikte gözlemlemekteyiz. Her şeyin hızla değiştiği ve geliştiği bir süreçte hükümetimizde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi sayesinde daha hızlı kararlar alabilmiştir” diye konuştu.

DİNİ VE MİLLİ İRADE KUTSALIMIZDIR

Milliyetçi Hareket Partisi olarak meclis çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Taşlıçay, “Türk Milletinin birliğinin, beraberliğinin, bir sonucu olarak ortaya çıkan Cumhur İttifakının ruhuna uygun olarak hareket etmekteyiz. Bir yandan milletimizin devletimizin menfaatine olan yasalara destek verirken diğer yandan ülkemizin güncel konularına meclis gündemine getirmenin gayretini sunuyoruz. Bir yandan yasama varlığına destek olurken diğer yandan da yönetim mekanizmasını sağlıklı işlemesine sebep oluyoruz. Türk Milliyetçileri olarak doğru bildiğimiz yoldan hiç şaşmadık. Politikalarımızı üretirken siyaset düsturu anlayışla yaklaştık. Devletin ve milletin menfaatine her şeyin üstünde tuttuk. Bizim kırmızıçizgimiz bellidir. Dini ve milli irade kutsalımızdır. Bu kutsallara söz söyleyecek kişilerin partimizin bünyesinde barınması mümkün olmamıştır bundan sonrada olmayacaktır” diye konuştu.

MUHTARLAR BİZİM BAŞIMIZIN TACIDIR

Taşlıçay sözlerini şöyle sürdürdü: “Her kim ki değerlerimizi ayaklar altına almaya kalkarsa karşısında Milliyetçi Hareket Partisini bulacaktır. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin bu husustaki tavrı çok açık ve nettir. Toplantıya muhtarlarımızda katıldı. Muhtarlarımızın siyasi duruşlarına bakmaksızın onlar bizim baş tacımızdır. Türk Milletinin verdiği yetkiyle görevlerini yapmaktadırlar. Mahalleler muhtarlarımıza emanettir. Onların öncülüğünde mahalle kültürünün yaşatıldığını düşünüyorum. Muhtarlar mahallenin sevinç ve tasasında her zaman yanındadır” ifadelerini kullandı. >>GÖKHAN KOCAASLAN

 

Editör: TE Bilisim