Afyonkarahisar’ın kendisi için istiklal, istikbal olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin 2016 yılında her türlü darbelere karşı olduğu açıklamalarını hatırlatarak, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, bizler her türlü darbeye karşıyız ve devletimizin yanındayız” dedi. O gün bir dönüm noktası yaşandı. Siyasi kısır çekişmelerin tamamı bugün itibariyle kenara bırakıyoruz. Bundan sonraki tek mücadelemiz vatanımıza, milletimize kefen biçmeye çalışanlara karşı bugün ülkemizi bölmeye çalışanlara karşı, bayrağımızı indirmeye çalışanlara karşı ezanımızı dindirmeye çalışanlara karşı işte mücadeleye karşı özellikle Cumhur İttifakı’nın kuruluş tohumları atıldı ve Cumhur İttifakı ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi kuruldu” dedi.

TERÖRLE MÜCADELEDE ÖNEMLİ ADIMLAR ATILDI

Koronavirüsle ve terörle mücadelede çok önemli adımların atıldığını vurgulayan Erdem, “Bizim milli hassasiyetlerimiz ve ülke olarak menfaatlerimiz noktasında Cumhur İttifakının paydaşları yani liderimiz Devlet Bahçeli’nin bu konuya koymuş olduğu noktayla birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yapılan bütün çalışmalar mutlaka Afyonkarahisar’lıların gözünden kaçmamıştır. Afyonkarahisar bu işi çok iyi anlamıştır. Afyonkarahisar’lılar bu işi çok iyi anladıkları için sandıktaki o irade de tecelli etmiştir” diye konuştu.

FEZLEKEYE HAYIR DEMEK İHANETTİR

TBMM’de fezlekelerin askerin şanı ve şerefi olduğunu söyleyen Milletvekili Erdem, “Fezlekeler bizim gururumuzdur. Biz sınır ötesinde askerimizin varlığı o kadar önemlidir. Fezlekeler TBMM’ye geldiğinde buna hayır diyen bir CHP’den bahsediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi buna hayır dedikten sonra buna evet diyenlere ihanet ettikleri yönünde bir açıklamaları oldu. Şimdi fezlekeler askerimizin sınır ötesindeki operasyonlardaki varlığına hayır demek ne demektir ihanettir. Sınır ötesinde Amerikan askerimi olacak? Tabiki Türk askeri olacak. Tabiki bizim askerimiz olacak. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz olacak” ifadelerini kullandı.

TBMM’DE OLMAMASI GEREKİYOR

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, “Bir ilde İYİ Parti’nin kadın genel başkanın partisi bir milletvekili şehit yakınına küfrediyor. Bakın boğazını sıkıyor ve sıkarken de küfrediyor. Bu konuyla ilgili çok basit bir hamle yaptılar. Ne yaptılar? Grup Başkan vekilliğinden istifa etti. Beni hiç ilgilendirmez, hiç birimizi ilgilendirmiyor. Milletvekilliği çok o kişiye. O kişi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde olmamalı. Her birimizin hassasiyeti ortak ve kadın genel başkan bu konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmadı. Sokakta yürürken acaba kadınlarımızın yüzüne nasıl bakacaklar. Bu konuyla ilgili birbirlerinden özür diliyorlar. Bu Türk milletinin gözünden kaçtı mı acaba. Kimden özür dilemesi gerekiyor. Şehidimizin emaneti, şehit yakınımızdan edilmesi gerekiyor ama bu özür gelmedi, gelemeyecek.”

MAVİ VATANDA OLACAĞIZ

10 Kasım Atatürk’ü anma gününde bir bakıyorsunuz CHP miting düzenliyor. Bir tarafta Atatürk posteri, bir tarafta da kirli ittifak içerisinde oldukları paçavra partisinin PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin bayrakları yanında bebek katilinin fotoğrafları. Bakın bu fotoğraflar internette mevcut. Özellikle CHP’nin bu fotoğrafları görmesini özellikle onlara oy veren ve burada bulunmayan kardeşlerimize anlatmalıyız.  Mavi vatanda olmamamız gerekiyormuş. Neden olmayacağız. Mavi Vatan bizim nasıl ki bizler Turan Ülküsüne doğru giderken her açıdan özellikle Türkiye Cumhuriyetlerini savunurken, Azerbaycan’daki mücadeleyi savunuyorsak işte Mavi Vatanda olacağız. Akdeniz’de olmayacakmışız. Biz olmayacağız da kim olacak. Bu açıdan özellikle iç ve dış tehditleri her birimizin hassasiyetle görmesi gerekiyor. İçerdeki tehditler aslında daha da tehlikelidir” dedi.  >>GÖKHAN KOCAASLAN

Editör: TE Bilisim