TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz AFJET Afyonspor, ligin 13. Haftasında kendi sahasında Turgutluspor’u 4-0 mağlup ederek, önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Pazar günü deplasmanda Serik Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan JET’ler, karşılaşmanın hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. AFJET Afyonspor’un başına geçen Teknik Direktör Cem Kavçak ise, Turgutluspor galibiyeti sonrası karşılaşmayı değerlendirdi. 

DİRENÇLİ BİR TAKIM OLUŞTURMAYA ÇALIŞTIK

“Daha çok çalışmamız gerekiyor, yolun daha başındayız” diyen Kavçak şunları söyledi: “Yaklaşık 10 gündür görev başındayız. Geldiğimiz günden bu yana takımımızın ivme yakalamasını ve iyi bir şeyler yapmak için çalışıyoruz. 10 günde 3 maç oynamak sıkıntılı oldu ve eksik oyuncularımız vardı. Oynayan arkadaşlarımız ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Bugün sahada dirençli bir takım oluşturmaya çalıştık” dedi.

DİNAMİK TAKIM OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORUZ

Kavçak sözlerine şöyle devam etti: “Bu takımın önceki maçlarda biraz o yönde eksikliği olduğunu düşünüyorum açıkçası. Biraz daha birlikte oynamak, biraz daha dinamik bir takım oluşturmaya çalışıyoruz bundan sonraki süreçte. Çok şükür oyuncu arkadaşlarımız bugün sahada ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Oyunun zaman zaman bazı bölümlerinde pozisyon versek de oynadığımız oyundan ve skordan memnunuz. Tabi yolumuzun daha başındayız” diye konuştu.

HEP BERABER SAVAŞACAĞIZ

Daha çok çalışmaları gerektiğini söyleyen Kavçak, “Daha hiç bir şey yapmadık sadece ikinci galibiyetimizi aldık ve farklı galibiyette bizi ekstra sevindiriyor. Yolumuz daha çok uzun, gördüğümüz bu şehirdeki dinamikliği, bütünlüğü, birlikteliği takımımıza da yansıtıp hep beraber hedefe ulaşmayı hedefliyoruz. Eğer sahada savaşacaksak hep beraber savaşacağız. Bu bütünlüğü, bu sinerjiyi oluşturmaya çalışıyoruz. Şampiyonluklar böyle geliyor açıkçası” ifadelerini kullandı.

BU YOLDA DEVAM EDECEĞİZ

“İnşallah bunu devam ettirmemiz gerekiyor” diyen Kavçak sözlerine şöyle devam etti: “Bu bütünlük çok önemli. Sevinirken hepimiz sevindik. Sakarya’ya gittik bir mağlubiyet aldık ama kimse tek tek yenilmedi, biz takım olarak yenildik, geldik bir arada hep beraber galibiyet aldık. Yolumuza devam edeceğiz. Bundan sonra hedef tribüne gelenlere keyif veren bir takım izlettirmek istiyoruz. Geldiklerinde, buradan evlerine giderken güzel 1,5 saat geçirmelerini istiyoruz. Bunun için de biz fedakarlığın en fazlasını yapmaya çalışıyoruz, oyuncularımız da öyle. İnşallah bu yolda devam ederiz” dedi. >>GÖKHAN KOCAASLAN

Editör: TE Bilisim