Yerel yönetimlere yardımcı olmak ve sorunlarını çözmek adına tüm Türkiye'yi gezdiklerini belirten Mehmet Özhaseki, Afyonkarahisar belediyesi ve beldelerini gezerek Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’ten yapılan hizmetler hakkında bilgiler aldığını ifade etti.

Terörle mücadele kapsamında ülkece verilen çabalar sonucunda terörün ülkeye verdiği zararın bilançosu hakkında açıklamalarda bulunan Özhaseki; “50 yıla yakın bir mücadele verildi. Devlet zaman zaman sert zaman zaman ise daha yumuşak bir mücadelede bulunuldu. Şimdi gelinen noktada dağlar temizlendi ilçeler köyler temizlendi. Beş sene önce o bölgenin seçmeni beklenti olarak terörün sona ermesi derken günümüzde çok şükür böyle bir şey kalmadı. Geçenlerde Numan beyin yaptığı açıklamada eğer terör olmasaydı 84 milyon vatandaşın cebinde 350 bin lira olacaktı” diye konuştu.

Dış güçlerin Türkiye’de terör devletleri kurdurmaya çalıştıklarının altını çizen Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki “Bizler buna mani olduğumuz için bize karşılar. Türkiye’de onların istediği bu yapılanmaya izin verirsek, milletimizi zillet bekliyor. Bu anlamda bu çizgide güçlü durmak gerekiyor. Uluslararası arenada tek geçerli güç, 'güçtür'” dedi.

Gönül coğrafyasından bahseden Yerel Yönetimler Başkanı Özhaseki, “Hala ülkemizi Osmanlı'dan gelen bir gelenekten dolayı öncü ülke olarak görüyorlar. Mazlumların tek ümidi olarak Türkiye var. Türkiye pek çok muhtaç ülkeye yardım ediyor ve o mazlumlar bize minnet duyuyorlar. Bütün Türkiye de ümit olarak Türkiye görünüyor mazlumların sesi olarakta Cumhurbaşkanımızı görüyorlar” ifadelerini kullandı. HABER: MERVE CÖNK-BETÜL ÖZDEMİR

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim