Ziyaretler kapsamında; ilçeye bağlı 28 mahalleden birer engelli vatandaş, Dinar Engelliler Derneği yönetimi ve ilçede hizmet veren Rehabilitasyon merkezlerinde bulunan öğrenciler ziyaret edildi. 

BİR GÜN DEĞİL HER GÜN YANLARINDAYIZ

Ziyaretlerde Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya AK Parti İlçe Başkanı İdris Er ve yönetimi, MHP İlçe Başkan Vekili Adnan Güzeldal, eşlik etti. Ziyaretlerde engelli vatandaşların bir gün değil her gün yanında olduklarını ifade eden heyet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek günün anısına vatandaşlara Başkan Nihat Sarı tarafından hediye takdim edildi. 

Ziyaretlerinde sevginin her engeli aşacağını vurgulayan Başkan Sarı, “İlçemizde 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla engelli vatandaşlarımızı ve ailelerini ziyaret ederek her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ettik. Belediye olarak üzerimize düşeni her zaman yapacağımızı belirterek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettik. Bu duygu ve düşüncelerle Tüm engelli vatandaşlarımızın gününü kutluyorum” dedi.>>ODAK HABER MERKEZİ