MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla “Adım adım 2023; il il Anadolu” temalı toplantıları haftasonu Antalya ilinde düzenlendi. Antalya ilinde gerçekleşen programda konuşan MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Bağımsızlığımızın en önemli kaynağı, milletimizin kutlu iradesidir. Cumhuriyetimizin 100.yıl dönümünde gerçekleşecek olan 2023 yılı seçimlerinde de yüce Türk milletinin iradesi tecelli edecektir. Tıpkı 100 yıl önce olduğu gibi ‘tam bağımsız Türkiye’nin’  inşallah yeni yüzyıldaki ilanı olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak; ülkemizin bütünlüğüne, devletimizin bekasına, yüce Türk milletinin birliğine, 52 yıldır verdiğimiz mücadelelerle, geliştirdiğimiz politikalarla ve irademizle sahip çıkıyoruz. Unutulmamalıdır ki, Milliyetçi Hareket Partisi için hiçbir siyasi hedef, hiçbir siyasi plan, hiçbir makam, hiçbir dünyevi kazanç Türk milletinin varlığından, egemenlik haklarından, geleceğinden ve güvenliğinden daha önemli değildir. 2023’e doğru yol alırken; Türkiye’nin Cumhur İttifakıyla başlayan yükselişini hazmedemeyenler, her anlamda ve her alanda Türkiye’ye saldırmaktadır. Terörle mücadelemiz engellenmek isteniyor, ülkemizdeki istikrar dağıtılmak isteniyor, siyasi, ekonomik ve diplomatik saldırıların sayısı her geçen gün artıyor. Siyaset kurumu kullanılıp gazi meclisimizde Türk milletine ve Türk devletine ihanetler ediliyor"

TERÖRÜN SİYASİ UZANTISI

Muhalefet Partilerin, gerçek yüzünü de anlatan Milletvekili Taytak, “Her şeyleri yalan, tüm hassasiyetleri yalan, tüm politikaları yalan” dedi. Taytak, “Terörle mücadele eden şerefli Türk askerinin sınır ötesi operasyonlarda yazdığı kahramanlık destanları Türk milletinin onurudur, gururudur.  Sınırlarımızda oluşturulmak istenen terör devletlerine müsaade etmemek için, sınır ötesi operasyonları sürdürmek için meclise getirilen tezkereye ‘Hayır’ oyu veren bir ana muhalefet partisiyle mecliste siyaset yapmaya çalışıyoruz. CHP, terörün siyasi uzantısı HDP ile bir oldu. Bunun karşılığında da kandil’deki terör yuvalarından takdir ve teşekkür aldı. Yani ordumuzun moralini bozarken, eli kanlı teröristlere umut oldu. Terörist Selahattin Demirtaş, sabah miting yapın diye talimat veriyor. Aynı gün CHP parti meclisini topluyor, akşam Mersin mitingi kararı alıyor. Ülkemize faiz lobisi aracılığıyla ekonomik operasyon çekiliyor” dedi.

AYNI DİLİ KONUŞUYORLAR

Milletvekili Taytak, “FETÖ’nünkripto damarları aracılığıyla her yere fitne sokuluyor. Ülkemizde bir kaos ortamı yaratmaya çalışıyorlar. Milletin derdine derman olmak yerine, yalan yanlış bilgilerle mecliste önergeler veriyorlar.  Toplumun problemlerine sahip çıkıyorlarmış gibi bir algıyla da milleti tahrik etmeye çalışıyorlar.  Belediye seçimlerinde, HDP ile kol kola aynı adaya oy veriyorlar.  Milliyetçilik masalı anlatıyorlar. İP’in Başkanı, PKK’nın uzantısı HDP’nin eski eş başkanının eşiyle kahvaltı programları düşünüyor. Kemal Kılıçdaroğlu; ‘Selahattin beyle beraber bir gelecek inşaa etmeliyiz’ diyor. HDP’liGaro Paylan; ‘ittifaka devam edip cumhurbaşkanlığı seçimini birlikte kazanacağız’ diyor. Ortakları her gün itiraf ediyor, ipliler ittifakı gizlemeye çalışıyor. Her şeyleri yalan, tüm hassasiyetleri yalan, tüm politikaları yalan, biz de milletimize bu yalanları bu ihanetleri ve gerçekleri anlatmak için yollara çıktık. Bilge Liderimiz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifade ettiği gibi; ‘Yine millet kazanacak, yine ahlak ve adalet kazanacak; her zamanki gibi milliyeti belirsiz olan fesat yüzler kaybedecektir.’ Ne mutlu türküm diyene” >>ODAK HABER MERKEZİ

 

Editör: TE Bilisim