Belediye Başkanı Mehmet Zeybek sık sık mahalle ziyaretlerini sürdürerek vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgileniyor.  Akşam Çayı programı kapsamında Başkan Zeybek, Ataköy Mahallesi'ndeki vatandaşları ziyaret etti. Her zaman hemşehrileri ile iç içe olma sözü veren Başkan Mehmet Zeybek, yapılan ve yapılacak yatırımları vatandaşlarla birlikte paylaşıyor.

HEMŞEHRİLERİMİZİN GÖRÜŞLERİ BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR

Belediye Başkanı Zeybek ziyaretleri sırasında belediyenin hizmetlerine ve beklentilere ilişkin görüş alışverişinde bulunuyor.  Esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürdüğünü belirten Başkan Zeybek, "Muhtarımız Muharrem Özdemir ve Ataköy mahalle sakinlerimizin nazik misafirperverliği için kendilerine çok teşekkür ederim. Gönüllerimizin birliği için güler yüzlü ve sıcakkanlı samimi sohbetleriyle hemhal olduğumuz yüreği güzel hemşehrilerimleydim. Çaylarımızı yudumlarken, sıcak ve keyifli bir sohbet gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Sorunları çözmek için elbirliğiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Belediyenin temel hizmetleri kadar hemşehrimizle birlikte olmayı da önemsiyorum. Bizi seçen ve belediye başkanlığı makamına getiren hemşerilerimiz bizim için önemli ve bize sunacakları görüşleri değerlidir" diye konuştu.

Program ardından Muhtar Özdemir ve mahalle sakinleri memnuniyetlerini ifade ederek, kendilerini ziyaret eden Başkan Mehmet Zeybek’e teşekkür ettiler. Başkan Zeybek, her hafta farklı bir mahalleyi ziyaret ederek 'Başkanla Akşam Çayı' programını devam ettirecek.  >>MERVE CÖNK

 

Editör: TE Bilisim