2023 seçimlerine hazırlıklar kapsamında AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay başkanlığında ana kademe, 18 ilçenin ilçe başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları ve yönetimlerinin katılımları ile AK Parti İl Başkanlığında koordinasyon toplantısı yapıldı. Toplantıda Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dilek Hanım Çengel 2023 seçimleri için yapılacak çalışmalar ile ilgili bir sunum yaptı.

4 KEZ ABD’LİLERİN AYAĞINA GİTTİ

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, 2023 seçimlerinin Türkiye için bir milat olacağını söyleyerek şöyle konuştu; “Her yerde her fırsatta bu anlatmaya çalıştığımız mesele çok değerli bir meseledir. 2023 bugüne kadar yapılmış seçimlerin en önemlisidir. Çünkü karşımızda seçim vaatlerinde Türkiye üzerinden mesaj veren bir ABD var. ‘Haddini bil, bizde seçim sandıkta olur ve halkın takdiri neyse o olur’ diyemeyen ve ABD’den gördüğü yeşil ışığı fırsat olarak gören bir ittifak var. Bu ittifakın bir parçası olan sözde milliyetçi İP’ciler de bir ayda 4 kez arka arkaya ABD büyükelçisinin ayağına giderek görüşme yapıyor. Milletten gizli yapılan bu görüşmelerde elbette Türkiye’yi ve 2023’ü konuşuyorlar. Başka bir şey varsa çıkıp açıklasınlar. Açıklayamazlar çünkü kapalı kapılar ardında millete rağmen hesaplar yaparak görüşüyorlar.

KILIÇDAROĞLU’NU UNUTMAYIN

Uluçay, “Bu zihniyetin diğer bir parçası da maalesef terör örgütünün siyasi kanadının kuklası olmuş durumdadır. Terör hükümlüsü Selahattin Demirtaş bunlara talimatı verdi ve şu formülü açıkladı: “Yerel seçimdeki denklem, Cumhurbaşkanlığı için de geçerli. Değerli dava arkadaşlarım neydi o denklem? CHP, İYİ Parti, HDP, PKK ve FETÖ'nün el ele vermesi! Karşımızda terör destekli bir ittifak var ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la savaşıyor. Daha ne diyecekler?” ifadelerini kullandı.  Uluçay konuşmasında “2023’te Cumhurbaşkanımızı devirmek için çıktıkları yolda, CHP'nin payına PKK destekçiliği, İYİ Parti'nin payına şehit ailesine küfür etmek, Saadet’in payına CHP'nin kayığına binmek, HDP'nin payına da İyi parti ile ittifak yapmak düştü. Bu yüzden 2023’te oy kullanmaya giderken; CHP’nin, PKK’nın siyasi ayağı HDP ile ittifak yaptığını, İmamoğlu’nun Demirtaş’ın çizgisini beğendiğini, ‘YPG terör örgütü değildir’ diyen Kılıçdaroğlu’nu unutmayın” ifadelerini kullandı.

BU SEÇİMLER ÇOK ÖNEMLİ

Uluçay konuşmasını “Kazanırlarsa ceza almış PKK terör örgütü ve FETÖ terör örgütü mensuplarını sokağa salmaları da bir ihtimaldir. Soru çalarak memur olup kamuda görev yapanları kamu kurumlarındaki görevlerine iade edecekler. Bunun vaadini şimdiden veriyorlar. Daha ne yapsınlar? Şehit ailelerini, gazileri gayri milli, teröristleri de kahraman ilan edebilirler. Gittikleri yol bunu gösteriyor. Teröristlere operasyon yapan askeri, polisi, hakimleri, savcıları ne yapalar orasına hiç bakmadık daha! Şimdi bu seçimin ne kadar değerli ve önemli olduğunu anlayabiliyor musunuz? Millet ittifakına gönül veren vatandaşlarımız bunları görüyor ve biliyor. İnanıyoruz ki onlar da bu ittifakın gidişatının iyi bir netice vermeyeceğinin farkındalar” ifadeleri ile noktaladı. >>ODAK HABER MERKEZİ

 

Editör: TE Bilisim