AK Parti teşkilatları tam kadro Afyonkarahisar’da hafta sonu sahaya indi. 18 ilçe, 42 belde, 420 köyde hükümetin yeni ekonomi modelini ve son günlerde ekonomi adına atılan adımların anlatıldığı broşürleri esnaflar ve vatandaşlara dağıttılar. Afyonkarahisar’daki programa İl Başkan Yardımcısı Selcen Hıdıroğlu, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, kadın kolları ve gençlik kolları yönetimleri, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, merkez ilçe yönetimi, Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven katıldı.

YENİ MODELİ BEĞENİYORLAR

Merkez Karaman Mahallesinde sahaya inen ekip, esnafları tek tek ziyaret ederek broşürleri takdim etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamı ile giden ekip vatandaşların ilgisi ile karşılaştı. Vatandaşlar yeni ekonomi modelin beklentileri karşıladığını kaydederek memnuniyetini ifade etti. Programda konuşan Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz şöyle dedi; “Bugün şehrimizin tamamında yaptığımız çalışma ile ülkemizin geçtiği yeni ekonomi modelini anlatan broşürleri vatandaşlarımıza esnaflarımıza takdim ediyoruz. Vatandaşlarımız yeni ekonomi modelini beğendiklerini söyleyerek bizlere memnuniyetlerini ifade ediyorlar. AK Parti teşkilatları olarak bizler de bu memnuniyet karşılığında vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Türkiye yeni ekonomi modeli ile bugün sınıf atlayacak şansı yakalamıştır. Muhalefetin sarıldığı döviz artık yerle bir olmuştur. Sarıldıkları döviz yerle bir olunca bu kez de farklı bir siyasi enstrüman arayışı içerisine girdiler. Bugün ülkemizde döviz kıtlığı değil, döviz bolluğu vardır. Yeter ki, milletimiz devletine güvenini sürdürsün. Bu ülkede oluşturulmaya çalışına suni krizler sabun köpüğü gibi birkaç saatte kaybolur. Nitekim Pazartesi’yi Salı’ya bağlayan gece bu olmuştur. Ülkemizde üretim var, çarklar dönüyor, sorun yok ama ne hikmetse döviz yükseliyor. Evet bu iş suni bir şekilde oluşturulmaya çalışılan krizin göstergesidir. Her şeyin dört dörtlük olduğu bir yerde döviz yükselmez. Bugün neticeyi net bir şekilde görüyorsunuz. Biz de teşkilatlarımız ile bu olayın anlatıldığı broşürleri vatandaşlarımıza takdim ediyoruz.

GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİ ALIYORUZ

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili Ali Özkaya, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yatırım, üretim, istihdam, ihracat ve Büyüme programı ile ilgili broşürleri esnafımıza dağıtırken dünyanın ve Türkiye’nin zorlu bir süreçten geçtiğini belirtti.  Özkaya, “Esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla sürekli olarak bir araya geliyor onların görüş ve önerilerini dinliyor sokağın nabzını günbegün tutuyoruz. Hepimiz görüyor ve biliyoruz ki Dünyada da koronadan kaynaklı ve diğer siyasi nedenlerden dolayı ekonomik bir bunalma var. Haliyle bunların ve diğer etkenlerinde ülkemize yönelik bir yansıması var. Ancak tüm dünya küçülürken Türkiye büyümeyi başaran ender ülkelerden birisi. Sayın Cumhurbaşkanımız gibi çok tecrübeli bir liderle İnşaAllah diğer zorlukları da beraber aşacağız. Açıklanan yeni modelle birlikte Türkiye için yeni bir sürecin başladığını da hepimiz görüyoruz. İhracatçımızı destekleyen ve koruyan, yatırım ortamını iyileştiren ve Türk Lirasını güçlendirmeye yönelik açıklanan program etkisini hemen göstermiştir. Bizlerde bugün programa ilişkin vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini alarak Ankara’da bunları ilgili Bakanlara aktaracağız. Hep söylediğimiz gibi bu zorlu süreci de hep beraber aşacağız. Esnaflarımıza hayırlı bol kazançlar diliyorum" dedi.

O GÜNLER ARTIK GERİDE KALDI

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili İbrahim Yurdunuseven de “Milletimizin sermayesini faiz ve kur gibi oyunlarla bitirip bu milleti eskiden olduğu gibi yoksul ve kendilerine muhtaç görmek istiyorlar. Ancak o günler geride kaldı. Bugün konuştuğu zaman dünyanın dinlediği bir liderimiz var. Onun liderliğinde rantçılara, stokçulara, kur ve faiz oyunuyla tezgah kuranlara gerekeni yaptık ve yine yapacağız. Kim ne derse desin ne yaparsa yapsın biz yolumuza devam ediyoruz. Bizim hedeflerimiz var. 19 Yıl öncesinin Türkiye'si nasıl 19 yılda çağ atladıysa aynı şekilde önümüzdeki hedeflere giden yolda büyük değişimleri hep birlikte yaşayacağız. Bugün bu minvalde AK Parti Afyonkarahisar İl ve Merkez İlçe Başkanlığımız ile beraber Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde belirlediğimiz yatırım, üretim, istihdam, ihracat ve büyüme odaklı yeni ekonomi programımızı bizzat kendimiz vatandaşlarımıza anlattık. Bugüne kadar olduğu gibi milletimizin desteği ve teveccühü ile bu işi de başarıyla tamamlayacak hedeflerimize giden yolda hızla ilerlemeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi. >>ODAK HABER MERKEZİ