AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı yıl sonu değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıya AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, il yönetim kurulu üyesi Seyhan Kılınçarslan, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, önceki dönem Merkez İlçe Başkanları Bülent Eser ve Semai Kaya, merkez ilçe yönetimi ve mahalle temsilcileri katıldı.

SEÇİM İÇİN ÇALIŞMAMIZ HAZIR

Toplantıda bir konuşma yapan Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, hedeflerinin 2023 seçimleri olduğunu ve buna odaklandıklarını kaydederek şöyle dedi; “Merkez ilçede köy, belde, mahalle ve merkez ilçe yönetimi olarak yarın seçim olsa hazırlıklı bir şekilde ‘haydi bismillah’ diyeceğimiz bir çalışmamız var. Bu çalışmamız bir önceki seçimin akabinde başladı ve aktif bir şekilde sahada hükümetimizin çalışmalarını her ziyaretimizde anlatıyoruz. Bununla birlikte üye çalışmalarımızı da yoğun bir şeklide sürdürüyoruz. Vatandaşlarımız, her geçen gün büyüyen AK Parti ailemize katılarak bu aileyi dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşu halinde dönüştürdü. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

HANIM KARDEŞLERİMİZE ULAŞIYORUZ

İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk de konuşmasında kadın kollarının yarın seçim varmış gibi çalışma yaptığını söyledi. Her mahallede, her sokakta kadın kollarının bir faaliyeti olduğunu vurgulayan Ertürk, “Mahallelerimizde gerek partimizin faaliyetlerini anlatan broşür dağıtımı, gerek ise hükümetimizin çalışmalarını kadınlarımıza en iyi biz anlatıyoruz. Bütün yönetimimiz ile ev ev kapı kapı dolaşıyor, vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz. Ne mutlu bize ki halkımızın teveccühü en üst seviyede milletimiz için tevazu, samimiyet ve gayret ile durmak yok çalışmaya devam diyoruz” dedi.

BİRBİRİMİZE KIRILMADIK DARILMADIK

İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban da AK Parti’deki vefa duygusunun yüksek olduğunu kaydetti. Çoban konuşmasında “Burada önceki dönem ilçe başkanlarımız, belde başkanlarımız, mahalle başkanlarımız var. Biz parti çatısı altında hiçbir zaman birbirimize kırılmadık, darılmadık. Hep bütünleştik, görevler değişti ama biz hep aynı dava bilinci ile kaldık. Bundan sonra da böyle kalacağız. Bu davayı yücelten, büyüden ve her geçen gün üye sayısını artıran bilinç de budur. Ben Genel Merkez’de önceki dönem il bakanlarının katıldı bir toplantıda bulundum. Bu toplantıda inanır mısınız insanlarımız öyle duygulandılar ki unutulmadıklarını gördüklerinde birçoğu göz yaşlarını tutamadı. AK Parti budur. Bugün var, yarın yok kavramı AK Parti’de hiçbir zaman olmadı, olmayacak” ifadelerine yer verdi.

KAPI KAPI DOLAŞIYORUZ

Çoban’ın konuşmasının ardından sözü AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven aldı. Yurdunuseven, “AK Parti’ye gönül vermiş her kişiye bu davayı anlatmak için kapı kapı dolaşıyoruz. Bütün bu çalışmalarımız emin olun hava kalmıyor. Her seçimin başarısının altında benim, il başkanımın, milletvekili arkadaşlarımızın, merkez ilçenin, belde, mahalle başkanlarının ve sandık başında oturan sandık kurulu üyemize kadar yapılan çalışmalar yatıyor. Bugün iktidarız, yarın da iktidar olacağız. Çünkü bu birlik ve beraberlik ruhu başka hiçbir yerde yok. Muhalefete baktığınızda adamlar, seçim kazanmak uğruna her türlü terör ve teröriste kucak açacak kadar küçüldüler” dedi.

OY VERME SEBEBİ GÜVEN VE SAMİMİYETTİR

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay da konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aziz milletimize güven verdiğini kaydederek şöyle konuştu; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ‘Ne yaptığımızı biliyoruz. Niçin yaptığımızı biliyoruz. Nasıl yapacağımızı biliyoruz. Nereye ulaşacağımızı biliyoruz’ dediğinde piyasalar bu mesajı ‘güven’ olarak alıyor ve olumlu bir cevap veriyor. Dolar 18,50’den düşmeye başlayarak 11,80’e kadar iniyor. O gün konuşan CHP’nin genel başkanı olsaydı millet güler geçerdi. Şükür ki Cumhur ittifakı ve Cumhurbaşkanımız ile imanlı milletimizin dik duruşu; dosta güven, düşmana korku veriyor. İçteki ve dıştaki ihanet şebekelerini en çok rahatsız eden bu duruşumuzdur. Cumhurbaşkanımızın ev ziyaretlerine baktığımızda samimiyeti görüyoruz. Bu karelerde muhalefetin 20 yıldır çözemediği ‘Neden bu millet Cumhurbaşkanı Erdoğan 'a oy veriyor?’ sorusunun cevabı var. Samimiyet ve güven. Onlar hiçbir zaman bu millete güven vermedi.” >>ODAK HABER MERKEZİ