Afyonkarahisar’ın İscehisar İlçesine bağlı Olukpınar Köyü Öldümler Mahallesinde yaşayan 76 yaşındaki İsa Öz, eşi Fatma Öz, kızı Selda Şen ve damadı Veli Şen tarafından sokağa atıldığı iddia etmişti. Haberin ODAK Gazetesinde yayınlanmasının ardından Star TV ekranlarında yayınlanan Serap Peköz ile Gerçeğin Peşinden programına konuk olan yaşlı adam İsa Öz, yaşadıklarını canlı yayında anlattı. İddiaların odağındaki eşi Fatma Öz, kızı Selda Şen ve damadı Veli Şen programa katılarak, “İsa Öz’ü biz bu evde istemiyoruz” diyerek cevap vermişlerdi.

İDDİA GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Yaşanan gelişmelerin ardından İsa Öz’ün çok sayıda köylüsü ve yakınları canlı yayına bağlandı. Köylüler, İsa Öz’ün parasının bittiğinden dolayı eşi, kızı ve damadı tarafından sokağa atıldığını iddia ettiler. Canlı yayına bağlanan İsa Öz’ün kızı Satı Şen ise, gündeme bomba gibi düşecek bir iddiayı paylaştı. İsa Öz’ün kızı Satı Şen, “Babamın kayınbiraderi Yunus Şen, kızı Dudu Öz, damatları Musa Öz ile Turan Şen evin bulunduğu bahçede lahit olduğunu biliyorlar onun peşine düştüler. Orayı kazmak istiyorlar. Bu yüzden canlı yayına çıktılar” demesi üzerine kız kardeşi Dudu Öz, bu suçlama karşısında “O zaman annem Fatma Öz, kardeşim Selda Şen ve eşi Veli Şen babamı da lahit için sokağa attılar. Onlar kazacak boş araziyi” dedi.

DAMAT CİHAZ TUTTU, CİHAZ ÖTTÜ

Bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen ünlü sunucu Serap Peköz, “Böyle şey mi olur? Hurafe şeylere halen inanan var mı? Burada lahit’in olduğunu nereden biliyorlarmış” diyerek karşı çıkması üzerine kızı Dudu Öz, “Biz böyle şeylere inanmıyoruz. Hoca söylemiş lahit’in olduğunu hatta kardeşimin eşi bu lahit olayı ortaya atıldıktan sonra özel makine getirdiler ve burayı makine ile taradı. Makine ötmeye başladı” deyince akıllara acaba gerçekten boş arazide lahit mi var? Sorusunu getirdi. Öte yandan canlı yayında yaşanan bu kadar iddiaların ardından Afyonkarahisar Müze Müdürlüğü tarafından bir araştırma yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu. >>GÖKHAN KOCAASLAN/ÖZEL HABER

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim