Kongreler başlıyor

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Hüseyin Tutumlu AK Parti İl Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Biz etkinliklerimizi o otelde yapıyoruz

Tutumlu geçtiğimiz günlerde AK Parti Afyon Milletvekili Sait Açba’nın Korel Termal otelle ilgili olarak yaptığı açıklamaları gayet olumlu ve tatmin edici bulduğunu söylerken, “Parti olarak etkinliklerimizi orada yapıyoruz, üreten, vergi ödeyen, istihdam sağlayan herhangi bir kuruluşa karşı bizim ilişkilerimizde soğukluk olması mümkün değildir” dedi.

Başbakanımız memnun ayrıldı

AK Partinin 23. İstişare ve Değerlendirme Toplantısını da değerlendiren Tutumlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kentten oldukça memnun ayrıldığını ifade ederek “Başbakanımız kentte çeşitli kurumlara ziyaretler gerçekleştirdi. Kentimizin misafirperverliğinden oldukça memnun olan Başbakanımız ilimizden de mutlu bir şekilde ayrıldı” dedi.

Tek aday için gayret edeceğiz

AK Parti Afyonkarahisar teşkilatının  tüm ilçelerde delege seçimlerinin yapıldığını aktaran Tutumlu, “Kongre takvimi yaklaşık 21 Kasım gibi başlayacak. Kongrelerimizde hiçbir kadromuzun siyaset dışı kalmaması için çalışacağız. Adaylar içerisinde en uygun ve liyakatli olan ve parti mensuplarımızın görüşleri de dikkate alınarak tek adayla seçime gitmeye gayret edeceğiz” dedi.