AK Parti Sinanpaşa İlçe Danışma Meclisi yoğun bir katılımla gerçekleşti. Programa, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, Sinanpaşa İlçe Başkanı Nuri Köse, Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, önceki dönem Sinanpaşa ilçe başkanları ve önceki dönem yönetim kurulu üyeler ile birlikte mevcut yönetim de katıldı.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban yaptığı konuşmada, "Teşkilatımıza özgü bu faaliyet hem merkezimize hem de ilçede yapılıyor olması gerçekten vefanın en güzel şekilde ortaya konduğu, insanların hatırlandığı, insanlara değer verildiğinin en güzel göstergesidir. Değerli arkadaşlar il genel meclis üyelerimiz bana gelip dediler ki Sinanpaşa’yıHocalar’a bağlayalım. Yaklaşık 2-3 senedir araçlarımız gece gündüz çalışıyor. Allah'a şükürler olsun ki sona gelindi. Yakın zaman sonra asfaltını yapıp orayı açacağız. Bu yolun açılmış olması sadece Sinanpaşa'yıHocalar’a bağlamayacak. Müthiş bir turizm fırsatı doğacak” dedi.

HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Afyonkarahisar il Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay da "Ben Sinanpaşa'da bu kadar büyük bir coğrafyada birlik ve beraberlik içinde bir arada olmanız gerçekten bizi Afyonkarahisar'da ve Türkiye genelinde de memnun ediyor. İl Genel Meclis Başkanımızın da bahsettiği gibi kuruluşundan bugüne hiçbir zaman AK Partimizin bayrağını oradan indirmemiş ve hiçbir zaman Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a desteğini esirgememiş olan siz değerli dava arkadaşlarımız olduğu müddetçe 2023 yolunda hep birlikte yine Cumhurbaşkanımızı cumhurbaşkanlığı makamına oturtacağız. Bu kolay bir yol olmayacak. Mutlaka zorluklar yaşanacaktır ama 2023'te onların kaybedecekleri hiçbir şey olmadığı için ellerinden gelen tüm gayreti sarf edeceklerdir. Her türlü iftirayı atacaklar, her türlü oyun oynayacaklar, bizler de 2023 yılında eski ve yeni demeden kırgınlıkları dargınlıkları bırakarak inşallah gayret içerisinde çalışmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

DÖVİZ SABAHA KADAR ERİDİ

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili İbrahim Yurdunuseven de bir konuşma yaptı. Yurdunuseven, "Geçen hafta Cumhurbaşkanımızla kahvaltıda bir araya geldik. Öncelikle onun selamını sizlere iletmek istiyorum. Burada Cumhurbaşkanımız şunu söyledi; Öncelikle neler yapıyoruz gidin ilçelerimizde köylerimizde beldelerimizde bunları anlatın dedi. Biliyorsunuz geçmişte 27 Nisan e-muhtırası, parti kapatma davaları ve akabinde 17/25 Aralık operasyonları yapıldı. Bize yargı üzerinden darbe yapmaya çalıştılar ama başaramadılar. 15 Temmuz'da FETÖ üzerinden askeri darbe yapmaya çalıştılar elhamdülillah bunda Cumhurbaşkanımızın dirayeti ve feraseti ile başarılı olamadılar. Sonra 2017 ve 2018'de ekonomik terör üzerinden darbe yapmaya kalktılar. Cumhurbaşkanımız dedi ki artık TL'ye güvenin. Altınınızı dövizinizi bozdurun Türk lirasına dönün dedi. Özellikle de son iki üç aydır bunu ifade etti. 20 Aralık akşamına kadar bunu söyledi. 20 Aralık akşamı ekranların karşısına geçen Cumhurbaşkanımız yıllardır verdiği güveni tekrar ederek dedi ki ‘ben vatandaşımı dövize karşı mağdur etmeyeceğim, bu ekonomik terörü  bitireceğim’ dedi. Döviz sabaha kadar eridi” dedi.

SEN FIR DÖNEN BİR ADAMSIN 

Son konuşmayı ise AK parti Afyonkarahisar milletvekili Ali Özkaya yaptı. Özkaya, “Bu hafta yerli otomobilimiz Amerika Birleşik Devletleri'nde görücüye çıktı. Bu büyük bir gururdur, büyük bir şereftir ve TOGG ‘nunceosu gözyaşlarını tutamadı. Baktığınız zaman CHP bununla dalga geçiyor. Bu CHP grubu maalesef hastalıklı bir yapıdır ki dünyada ki iyi olan hiçbir şeyden mutlu olmuyorlar. Hakikaten tedavisiz bir hastalıkları var. Allah sağlık versin, akıl fikir versin. Türkiye gelişiyor ve büyüyor ama onlar mutsuz oluyor. Ülkede sıkıntı olunca mutlu oluyorlar. Ülke iyi gidince mutsuz oluyorlar. Akşam bunların başkanı olan CHP'nin müdürünü izledik. Allah aşkına bu adamdan Cumhurbaşkanı mı olur? Sonra diyor ki ‘Bana Saray'daki bağlansın’ Allah aşkına sen kimsin? Senin Cumhurbaşkanımız niye muhatap alsın? Sen kim, Cumhurbaşkanımız kim? Davul bile dengi dengine çalar. Sayın Cumhurbaşkanımız senin gibi bir adamı niye muhatap alsın. Sen fır dönen bir adamsın ve her dakika dönüyorsun. Sen niye muhatap alsın. Ulaştırma Bakanımızla Meclis Başkanımız cevabını verdi. Başka arkadaşlarımız da gerekirse bunları cevabını verir” ifadeleri ile noktaladı. >>ODAK HABER MERKEZİ

 

Editör: TE Bilisim