10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Afyonkarahisar’da görev yapan basın mensupları ile bir araya gelen Özdilek Afyonkarahisar AVM Müdürü Nihat Günsel, tüm gazetecilerin gününü kutladı. Gazetecilik mesleğinin her meslekte olduğu gibi sevilen bir meslek olması gerektiğini ifade eden Günsel, “Yapan kişilerde bunu sevmesi ve samimi olması gerekiyor. Aslında zor bir mesleğiniz var. Allah sizlerin yardımcısı olsun. Basın mensupları bizlerin sesimiz, kulağımız ve gözümüzsünüz. Bizim iletişimimizin sağlayan kişilersiniz. Bu vesile ile tekrar gününüzü kutluyorum” dedi.

YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

Önümüzdeki günlerde Özdilek Şirketler Grubu olarak yatırım yapılıp yapılmayacağı konusunda bilgiler veren Günsel, “İlerleyen zamanlarda ilk etapta Bursa’ya 50 milyon dolarlık bir yatırım söz konusudur. Orada geniş bir AVM, sosyal gezinti yeri, insanların rahatla gezebileceği yer düşünülüyor. Sonraki zamanda yine Afyonkarahisar’ımıza farklı konseptte otel olmasın. Ama onun için zamana ihtiyacımız var. O yüzden zaman neyi gerektirir ama önemli olan Türkiye yatırımıdır ve biz Özdilek Şirketler Grubu olarak her zaman için Türkiye yatırımı için başta yönetim kurulu başkanımız olmak üzere bu şevkle devam edecek. İnşallah bu pandemi döneminden sonra Türkiye çapında yatırımlar devam edecek” diye konuştu.

PANDEMİYİ EN AZ HASARLA ATLATTIK

Pandemi sürecine değerlendiren Günsel sözlerine şöyle devam etti: “Pandemi’nin Türkiye’de herkesi etkiledi. Ama biz buradaki hiçbir arkadaşımız zarar görmeden hep birlikte bir aile olduğumuzu gördük ve her şeyden önce sizler bizim misafirimiz oluyorsunuz. Sizlerin bize, bizlerin size sahip çıkması ve biliyorsunuz ki kaliteli hizmet odaklı olduğumuzu ve insanların rahatlıkla hijyen konusunda buraya gelmesinden dolayı çok şükür en az hasarla atlattığımızı söyleyebilirim” dedi. >>GÖKHAN KOCAASLAN