Aylardır asılsız şikayetlerle boğuşan çarşı esnafı pide fırını işletmecisi Hasan Hüseyin Tek, 13 aydır işlettiği fırın adına aldığı asılsız şikayetlerle uğraştığını belirterek sosyal medyada işletme izniyle alakalı evrakları paylaşarak asılsız şikayetlerde bulunan vatandaşlara seslendi.

“MEVZUATA AYKIRI BİR DURUMUM YOK”

İşlettiği pide salonu hakkında 13 aydır aldığı asılsız şikayetlerde hiçbir mevzuat aykırılığı olmadığını ve gelen şikayetlerin CİMER üzerinde kayıtlı olduğunu ve kendisinin de asılsız ihbardan dolayı  şikayetçi olabileceğine dikkat çeken Hüseyin Tek, 13 aydır aktif olarak işlettiğim pide fırınıma bu süre içerisinde hatırı sayılır şikayetler aldım. Bu şikayetler beni yıldırmadı hedefimden de alıkoymadı zira ben işimi hakkıyla yaparım kimin ne şekilde şikayet ettiği umurumda değil kala de almam işletmem ve şahsım hakkında yapılan şikayetlerde herhangi bir olumsuzluk mevzuata aykırı bir duruma rastlanılmamıştır” dedi.

“İŞİNİZE BAKIN SİZLERDE BAŞARILI OLACAKSINIZ”

Pide fırını işletmecisi Tek söz konusu şikayetlerin ardı arkasının kesilmediğini belirterek sosyal medya hesabında bir paylaşım yaptı. Tek paylaşımında, “Benim kimseyle husumetim düşmanlığım da yoktur.  Ancak söz konusu şikayetlerin ardı arkası kesilmediğinden dolayı açıklama yapma gereği doğdu. O şikayet eden vatandaşlar eksik evrakım olduğu konusun da ısrarla şikayetini devam ettirdiğin den dolayı aşağıda evrakları paylaşıyorum bakınız herhangi bir eksiğim usulsüzlüğüm yok. Bana CİMER şikayeti üzerine geliyorlar ve o CİMER şikayetine istinaden CİMER şikayet numarası tutulan tutanaklarda sabit aslında bu numara şikayetleri eden şahısların bir nevi adı soyadı ben bu numaradan şikayetçi olsam emin olun kimin şikayet ettiği ortaya çıkar fakat yukarıda bahsettiğim gibi kala almıyorum. Şikayet eden arkadaşlardan ricam işinize bakın sizlerde başarılı olacaksınız” ifadelerini aktardı.

Öte yandan pide salonu sahibi Hüseyin Tek yaptığı paylaşımda, vergi levhası, iş yeri ruhsatı, işletme belgesi, hijyen belgesi, mesleki yeterlilik belgesi ve kalfalık belgesi gibi evraklarını da ekte paylaştı. HABER: BETÜL ÖZDEMİR

 

Editör: TE Bilisim