Protokol imza törenine; AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Yalçın ile Teknoloji Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şükrü Talaş katıldı.

Protokol hakkında bilgi veren Teknoloji Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şükrü Talaş, “Protokol, öğrencilerimizin yüksek lisans programından beklentileri ve aynı zamanda dış paydaşlarımızın yüksek lisans mezunlarımızdan beklentileri dikkate alınarak programımızda yapılacak iyileştirmelerle alanımızda öncü olarak üniversitemizin ve bölümümüzün tanınırlığına ve uluslarasılaşmasına katkıda bulunacaktır. Uluslararası proje kapsamında gerçekleştirilecek olan çalışmalar sayesinde, 4 üniversite ile ortaklık kurulmuş olacak ve ortak program belirlenip öğrenci değişiminin yanı sıra öğretim üyesi hareketliliği sağlanmış olacaktır” dedi.

PROTOKOL HAKKINDA

Erasmus KA220 HED-Yüksek Eğitim Programları Geliştirme kapsamında “Materials Science Ma(s)ters – developing a new master’s degree program” (Malzeme Bilimi Yüksek lisans programları: Yeni bir Yüksek Lisans Programı) geliştirmek protokolü ile Malzeme Bilimi alanında sanayi ve öğrenci odaklı yüksek lisans programı geliştirilmesi ve oluşturulması amaçlanmaktadır. >>ODAK HABER MERKEZİ