Şuhut ilçesinde meydana gelen olayda duyarlı bir vatandaş tarafından yerde bulunan bir cüzdanın, Şuhut Belediyesi Zabıta Amirliğine tutanak ile teslim edilmesinden sonra gelişen olayda; ilgili memurların paranın cüzdanın içinde  olmadığını fark etmesi üzerine yapılan incelemede bir haber ajansında çalıştığı öğrenilen Recep D.’nin kimsenin olmamasından istifade ederek cüzdanın içerisindeki paraları el çabukluğuyla cebine koyduğu görüntülendi. Son derece rahat ve soğukkanlı tavırlarıyla dikkat çeken Recep D., parayı cebine koyduğu sırada mandalinasını yemeye devam ettiği de dikkatlerden kaçmadı. Zabıta ekiplerinin cüzdanda ki paranın alındığını fark etmeleri üzerine Recep D.’nin başlangıçta haberinin olmadığını söylediği sonrasında ise “Parayı kaybolmasın diye cebime aldım” dediği öğrenildi. 
Tüm bu olayların yanı sıra söz konusu ajans muhabirinin zabıta karakoluna tek başına neden alındığı kamuoyunda soru işaretlerine sebep oldu.
Olayın kolluk kuvvetlerine bildirilmesi üzerine ajans muhabirinin gözaltına alındığı ifade edilirken sorgusunun devam ettiği öğrenildi. >>ODAK HABER MERKEZİ