Başkan Mehmet Zeybek, göreve geldiği günden itibaren düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Dairecep Mahallesi sakinleri ile buluşan Başkan Zeybek, Mahalle Muhtarı Ömer Ortaç’ın taleplerini ve görüşlerini aldı. Mahalle sakinlerini, belediyenin gerçekleştirdiği ve 2022 yılı yatırım programında yer alan çalışmalar hakkında bilgilendirerek istişarelerde bulundu. Başkanımız Zeybek’in ziyaret programına Başkan Yardımcımız Murat Öner, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve birim müdürlerimiz eşlik etti. Ziyaret kapsamında çocuklar ile de bir araya gelen Başkan Mehmet Zeybek onlara çeşitli hediyeler verdi. Başkan Zeybek'e teşekkür eden çocuklar da aldıkları hediyelerden dolayı büyük sevinç yaşadı.

"BİZ MİLLETE HİZMET İÇİN VARIZ"

Geçtiğimiz yıl vatandaşlarımızın verdiği destekle şehrimizde birçok önemli hizmeti gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Başkan Mehmet Zeybek; “ Çocukluğumun geçtiği mahallede hemşehrilerimle birlikte olmaktan mutluyum. Muhtarımızla ve vatandaşlarımızla istişarelerde bulunduk. Aldığımız talepleri en kısa sürede yerine getireceğiz. Geçen yıl tüm mahallelerimizi iki kere ziyaret ettik. Bu yılda da inşallah yine vatandaşlarımızın desteği ile önemli projeleri hayata geçireceğiz. Şehrimize hizmet için gece gündüz demeden çalışmayı sürdüreceğiz. Çünkü biz millete hizmet için varız” dedi.

Programda Başkan Zeybek, Muhtar Ortaç’a Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu. >>ODAK HABER MERKEZİ