Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Gaziantep’e gelen TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Çocuk Hakları Alt Komisyonu Başkanı AK Parti Kocaeli Milletvekili R. Sezer Katırcıoğlu ve beraberindeki AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak ve CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’dan oluşan heyet, Şehitkamil Vadi Parkı’nı yerinde inceledi. Heyete Gaziantep Valisi Davut Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Gaziantep Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu eşlik etti. Başkan Fadıloğlu, Şehitkamil Vadi Park hakkında heyete detaylı bilgiler verdi.

GÖZLERİMİZİ KAMAŞTIRDI

Şehitkamil Vadi Park’ın belediyenin öz kaynaklarıyla yapılmış olmasının ve daha birçok özelliğinin rol model niteliğinde olduğunu belirten TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Çocuk Hakları Alt Komisyonu Başkanı R. Sezer Katırcıoğlu, “Gerçekten Şehitkamil Vadi Park gözlerimizi kamaştırdı, göğsümüzü kabarttı. AK Parti Belediyelerinin hizmet noktasında, doğaya olan katkısını bir kez daha görmüş olduk. Bu parkımızın öne çıkan bir özelliği de belediyenin öz kaynaklarıyla yapılmış olmasıdır. Bütün kullanılan malzemeler dahil, işçilik de dahil belediye kaynakları ile yapılması, akıllı park olması, enerjisini kendisinin üretiyor olması, dizaynından, bahçe peyzajına kadar her şey harika olmuş. Gerçekten çok mutlu oldum. Havuzu, ağaçların, çiçeklerin seçimi, aydınlatmaya kadar her şeyi çok özenle seçilmiş ve çok başarılı. Gazi şehrimiz, yine Türkiye'ye örnek olacak bir belediyecilik sergilemiş. Millet Bahçeleri adına da çok büyük rol model olmuş. Bu konuda Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nu kutluyorum. AK Parti Milletvekilleri olarak, AK Parti Belediyeciliğin AK hizmetlerine şahit olmak bizleri mutlu ediyor” dedi.

TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLACAK BİR PARK

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Şehitkamil Vadi Parkı’nın Türkiye’ye örnek bir park olduğunu kaydederek, “Gaziantep’e birçok kez geldim ama bu gelişimde hakikaten çok daha mutlu oldum. Çünkü şu an gezdiğimiz Şehitkamil Vadi Park, gerçekten Türkiye'ye örnek olacak bir park, millet bahçelerine örnek olacak bir park. İçerisindeki hem dokusuyla hem bitkileriyle hem de çocuklara, gençlere, yaşlılara hitap edecek noktalarıyla gerçekten güzel bir park olmuş. Gaziantep, gerçekten çok ileriye gelmiş durumda. İnşallah mevcut Başkanlarımız sayesinde Gaziantep bir aşama daha atlayacaktır. Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum” dedi. >>ODAK HABER MERKEZİ