AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, "Her bir köşesi ayrı cennet ülkemizin her köşesinde aralıksız olarak çalışan AK Parti hizmetlerine Afyonkarahisar'ımızda da devam ediyoruz. Uzun zamandır hizmetten mahrum bırakılan milletimize hizmet getirmenin yanısıra bugün aralıksız olarak yeni hizmet üretiyor, her yeni güne yeni bir hizmetle uyanıyoruz. Yine bu doğrultuda uzun süredir çabaladığımız Dinar/Dombayovası-Bayat/Asarcık Göleti Kapalı Sulama projelerinin 2022 yatırım programına alınması bizleri son derece mutlu etti. Birkez daha başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli'ye, Bakan Yardımcımız Akif Özkaldı'ya, Valimiz Gökmen Çiçek'e, milletvekillerimize ve emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ROTAMIZDAN ŞAŞMADIK

“AK Parti dününü unutmayan, bugününü bilen ve yarına umutla yürüyenlerin partisidir. AK Parti millete hizmet yolunda omuz omuza olmaktır” diyen Yurdunuseven, “Afyonkarahisar'ımızda kurulan bu hizmet davasına ilk günden beri omuz verenleri ise unutmamak onların fikir ve görüşlerine daima kulak vermekte bizlerin vazifesidir. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığımızın düzenlediği vefa buluşmasında AK Parti kurucularımızla bir araya geldik. Hedeflerimizden, rotamızdan şaşmamak adına kurulduğu günün umutlarını saklamak ve onlarla muhabbetle bir arada olmak bizim için ayrı mutluluk. 19 Yılda omuz omuza başardıklarımız ise aşikârdır. Milletimizin teveccühleriyle önümüzdeki yıllarda ise çok daha büyük hedeflere yürüyeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

NEREDE KALMIŞTIK

Milletvekili Yurdunuseven, “AK Parti'nin ferdi olan genci, yaşlısı, kadını ve çocuğu herkes birlik, beraberlik içinde çalışmaya ve üretmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Sayın Emine Erdoğan'ın himayelerinde AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımızın düzenlediği Nerde Kalmıştık eğitim seferberliği projesi kapsamında Afyonkarahisar'ımızda düzenlenen bilgilendirme toplantısına katıldık. Bu ülkenin her varoluş mücadelesinde en ön safta yer alan kadınlarımızın hikayelerinin yarım kalmaması ve her vatandaşımız gibi ülkemizin yarınlarında izlerinin bulunması için gayretlerimizi sürdüreceğiz. Böyle bir projeyi hayata geçiren başta Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi'ye Kadın Kolları Başkanlığımıza ve emeği olan herkese teşekkür ediyorum" dedi. >>ODAK HABER MERKEZİ

 

Editör: TE Bilisim