AK Parti Trabzon Milletvekili ve Genel Merkez Afyonkarahisar İl Koordinatörü Bahar Ayvazoğlu Afyonkarahisar’da önce İl Valisi Gökmen Çiçek’i, akabinde de AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’ı ziyaretti. Ayvazoğlu daha sonra merkez ve merkeze bağlı mahalle, belde ve köy temsilcilerinin katıldığı toplantıda bir konuşma yaptı.  Toplantıya, İl Teşkilat Başkanı İbrahim Eroğlu ve Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz de katıldı.

2023’TE YENİDEN İKTİDARIZ

Ayvazoğlu konuşmasında 2023'ün hazırlıkları içerisinde olduklarını kaydederek şöyle dedi; Sizleri mahallelerinizde yapmış olduğunuz çalışmalar dolayısıyla ayrı ayrı tebrik ediyorum. Rabbim feyzinizi arttırsın, istişarelerinizi bereketli kılsın inşallah. Biz bütün işlerimizde istişarenin bize bir emri ilahi olduğu bilinciyle çalışıyoruz. Biz de bu emri ilahinin gereğini yerine getirmek suretiyle inşallah 2023'e çok daha güçlü, çok daha verimli bir şekilde hazırlanmış olacağız. Burada sizlerden beklentimiz; her bir mahallede oy kullanacak her bir vatandaşımıza kapı kapı ulaşmanız ve hizmetlerimizi anlatmanızdır. Afyonkarahisar merkez ve merkeze bağlı, belde ve köylerde toplamda 109 mahallemiz var. Her bir mahalle başkanımız yürüttüğü çalışmalarla AK davayı yeniden iktidara taşıyacaktır.

İLİMİZDE UCUZ MİLLİYETÇİLİK YAPIYOR

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay da AK Parti'nin Cumhuriyetin 100'üncü yılına ve 2023 ötesine taşıyacak kadroların hazır olduğunu vurguladı. Biz sırtımızı milletin ta kendisine yaslıyoruz. Bizim milletimizle gönül bağımız vardır. Allah’a şükürler olsun ki sırtını terör örgütlerine dayayanlara sırtımızı dayayanlardan olmadık. 98 yıllık bir parti olduğu iddiasında bulunup sırtını PKK terör örgütünün siyasi uzantısına umut bağlayanların şehrimizde ucuz milliyetçilik yaptığına şahit oluyoruz. Afyonkarahisar’da milliyetçi olduğunu iddia edenler ‘PKK bir terör örgütüdür, HDP’de siyasi uzantısıdır’ diyemeyecek kadar korkak ve acizdir” dedi.

PROJELERİMİZİ BEĞENMESİNİ BEKLEMİYORUZ

“Vizyonları; sahte alkol, ibrik, musluk, heykel, taciz ve tecavüz olanların, aziz milletimize hizmet vermesi gayesiyle müjde olarak duyurduğumuz baraj ve sulama projelerini beğenmesini bekleniyoruz” diyen Uluçay şöyle konuştu; “Bu zihniyet maalesef sarhoş eşek heykelini alkışlayıp, Alman hayranlığı dolayısıyla Türkiye’nin ürettiği otomobile sırt çeviren ezik bir zihniyettir. Bu zihniyet; Sözde antiemperyalisttir ama Amerika başkanından emir alacak kadar da eziktir. Afyonkarahisar’da Aziz milletimize yaptığımız hiçbir hizmeti layık görmeyen bu zihniyet bu yüzden de iktidara layık görülmemiş, 2023’te de görülmeyecektir” dedi.

SANDIKLARDAN YİNE BİZ ÇIKACAĞIZ

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ise “2023'te inanıyoruz ve biliyoruz ki sandıklardan yine biz çıkacağız. Hem de öyle bir çıkacağız ki hiç kimse kaybetmeyecek. Çıkıyor birileri her gün ‘erken seçim olacak’, ‘geliyor gelmekte olan’ diye slogan atıyorlar. Onlar da çok iyi biliyor seçimin erken olmayacağını ama kitlelerini bu şekilde oyalıyorlar, aldatıyorlar. Hatta koltuklarını korumak adına ‘seçim olacak’ kılıfıyla kurultaylarını bile erteliyorlar. Oysa şimdiden nasıl kaybettiklerini çok net bir şeklide görüyoruz. Yine kaybedecekler, yine layık oldukları yerde kalacaklar. ABD’den aldıkları destek bile yetmeyecek. Afyonkarahisar’da artık sokakta seçmenlerinin yüzüne bakacak yüzleri kalmayacak. Çünkü kimse bu zihniyete inanmıyor” dedi. >>ODAK HABER MERKEZİ

 

Editör: TE Bilisim