HDI Sigorta Afyon Belediye Spor Kulübü, basketbolda 7 yeni transfere imza attı. Transferler arasında NBA’de oynayan Johnny Hamilton, Wayne Selden gibi oyuncularda var.

Kulüpten yapılan transfer duyuruları şöyle:

Kenny Hayes

HDI Sigorta Afyon Belediye Basketbol takımımız, daha önce EuroLeague, Eurocup gibi seviyelerde kendini kanıtlamış, ülkemizde de forma giymiş olan 34 yaşındaki oyun kurucu Kenny Hayes ile anlaştı.

Tuğberk Gedikli

HDI Sigorta Afyon Belediye Basketbol takımımız, son olarak Fethiye Belediyespor’da da oynayan eski oyuncumuz Tuğberk Gedikli’yi transfer etti.

Şafak Edge

HDI Sigorta Afyon Belediye Basketbol takımımız, son olarak Balıkesir Büyükşehir Belediye’de forma giyen oyun kurucu Şafak Edge’yi kadrosuna kattı. Edge, 2015/16 sezonunda Galatasaray formasıyla Eurocup şampiyonluğu kazandı.

Johnny Hamilton..

HDI Sigorta Afyon Belediye Basketbol takımımız, son olarak NBA’de Atlanta Hawks ile boy gösteren, geçen sezonu da Fenerbahçe Beko’da geçiren pivot Johnny Hamilton’ı renklerine bağladı.

Wayne Selden

HDI Sigorta Afyon Belediye Basketbol takımımız, son olarak NBA’de New York Knicks forması giyen, geçen sezon da FIBA Europe Cup’ta Final Four MVP’si seçilen 27 yaşındaki şutör guard Wayne Selden ile anlaştı.

Berkan Aksu

Sezona TBL’de Samsunspor ile başlayan 2001 doğumlu genç forvet Berkan Aksu, ailemizin yeni üyesi oldu.

Mertcan Solkol

Sezona TBL’de Bornova Belediyesi Karşıyaka formasıyla başlayan Pınar Karşıyaka çıkışlı guard Mertcan Solkol da takımımıza katıldı.

>>ODAK HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim